Ce salariu are Mihai Bendeac la iUmor! Suma e fabuloasă

Publicat: 23/03/2019 | 19:06

S-a aflat ce salariu are Mihai Bendeac la iUmor! Toată lumea s-a crucit când a auzit suma fabuloasă pe care o câștigă actorul. 

Mihai Bendeac se află în juriul iUmor și curioșii s-au tot întrebat de-a lungul timpului care este salariul actorului. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit! Din declarația de avere a tatălui său, actorul câștiga în anul 2017 cel puțin 7 mii de euro pe lună! Cea mai mare parte a banilor i-a transferat sub formă de cadou tatălui său, Dănuț Bendeac. Informația apare în declarația de avere a lui Bendeac Senior, făcută în calitate de inspector la Agenția Domeniilor Statului. (CITEȘTE ȘI: MIHAI BENDEAC SE DUCE LA PRO TV?! AR FI TRĂDAREA SECOLULUI LA ANTENA 1. „EU VREAU!”)

Dănuț Bendeac arăta în declaratia lui de avere, depusă pentru anul 2016, că a primit un cadou de 365.060 lei (peste 81.000 euro) de la fiul său, sumă care provenea din contracte de drepturi de autor. Banii au intrat imediat într-un depozit deschis la o bancă din București. Tatăl lui Bendeac mai apare ca proprietar a trei autoturisme de lux, cu care de obicei este văzut actorul. Mihai Bendeac a trecut un apartament și o vilă din sectorul 3, pe numele mamei sale, Emilia.

Mihai Bendeac va deveni tătic

Mihai Bendeac va deveni tătic în luna iulie a acestui an. Vestea a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc, mai ales că și apropiații actorului s-au mirat de anunțul făcut de acesta. (VEZI ȘI: MIHAI BENDEAC A FĂCUT ANUNȚUL PE INSTAGRAM! RĂSPUNSUL A VENIT IMEDIAT: ”ASTA E CLAR, TU ORICUM NU ÎNȚELEGI MARE LUCRU!”)

”Nu e din București, dar locuiește în Bucrești pentru că este studentă! Fiecare va fi la casa lui! Nu am gând de însurătoare, în niciun caz! O ză vizitez copilul în weekend-uri și așa mai departe! (…) Discuția asta mă impresionează! O s-o cheme Letiția și se va naște în iulie”, a spus Mihai Bendeac în cadrul emisiunii iUmor.

„Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic”, a spus Delia.

 

Citește și...