Ce scrie pe coroanele funerare pentru Emi Pian! Gest incredibil făcut de familia interlopului

Autor:
Publicat: 06/08/2020 | 17:04

Emi Pian este jelit de toată familia și persoanele ce l-au cunoscut. La priveghiul lui s-au adunat o mulțime de oameni pentru a-și luat adio de la liderul clanului Duduianu. În fața casei lui Emi Pian tronează coroane funerare impresionate.

Familia lui Emi Pian a avut grijă să organizeze totul ca la carte, așa cum i se cuvine unui lidere de clan. Pe lângă sicriul cu aer condiționat și LED-uri, costumul negru, elegant în care este îmbrăcat Pian și toate celelalte detalii, în fața vilei din Rahova tronează bennere cu Emi Pian, iar intrarea în curte este străjuită de coroane funerare impresionante, cu un mesaj emoționant.

Familia liderului clanului Duduianu a ales ca pe coroane să apară numele celui decedat. Din flori este scris mare „Emi”, în memoria celui ce s-a stins din viață. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV | DENOM ȘI SEIF DUDUIANU, ELIBERAȚI DIN AREST! MILITIADE VĂDUVA, DISTRUS DE DURERE LA PRIVEGHIUL LUI EMI PIAN)

 

Când o să fie înmormântat Emi Pian?

Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian se află la vila acestuia, din Rahova iar familia și apropiații au decis ca priveghiul să dureze patru zile. Urmând ca apoi Emi Pian să fie condus pe ultimul drum.

La priveghiul liderului clanului Duduianu au fost prezente până acum mai multe nume sonore, printre care se numără  Sorin Copilul de Aur și Florin Salam. Cei doi au cântat la căpătâiul lui Pian și au stat alături de familia îndoliată. (VEZI ȘI: FOTO & VIDEO | CINE ESTE ȘI CU CE SE OCUPĂ IZABELA DUDUIANU, FIICA LUI EMI PIAN: „CEA MAI PUTERNICĂ VRĂJITOARE DIN EUROPA”)

Din câte se pare, familia a decis ca priveghiul liderului clanului Duduienilor să țină patru zile. Astfel, înmormântarea va avea loc duminică.

„Frații lui hotărăsc, iar noi, cei care respectăm această familie, și în mod special pe cumătru’ Emi, cum hotărăsc frații lui, noi ținem pasul cu ei”, a declarat Florin Salam.