Ce scumpică e Eva Maria, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov! Împlinește, în curând, doi anișori

Publicat: 23/08/2020 | 09:01

Adrian Alexandrov este un tată fericit. O are alături pe soția iubitoare, Elena Udrea, dar și pe scumpa lor fetiță, Eva Maria, care în septembrie va împlini doi anișori. Ce scumpică este însă micuța o arată ultima fotografie pe care Adrian a postat-o pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA ȘI ADRIAN ALEXANDROV AU IEȘIT DIN IZOLARE. CE AU FĂCUT CEI DOI DUPĂ CE AU PĂRĂSIT VILA DIN CORBEANCA

Eva Maria este ținută în brațe de tatăl ei, pe un ponton, în mijlocul naturii. Adrian îi zâmbește iubitor, iar micuța îl prinde cu mânuțele de față și își pună capul pe nasul lui. ”Ce drăgălașa este! Să vă trăiască, să vă aducă numai bucurii! Ședere plăcută la noi, la munte!”, este un prim comentariu dulce, urmat de multe urări de iubire și de sănătate.

Fotografia urcată pe Instagram de Adrian Alexandrov a fost însoțită de mesajul ”#purelove #mylittlegirl #alexandrova”.

Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie 2018

Elena Udrea și Adrian Alexandrov deveneau părinți pe 20 septembrie 2018. Atunci, fostul ministtru al Turismului o aducea pe lume pe Eva Maria, o fetiță scumpică foc, cu ochii albaștri. „Astăzi, ora 14:00, micuţa Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere şi a venit pe lume! Sunt un tătic fericit şi avem o fetiţă frumoasă şi sănătoasă ( se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal.  O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aştept să îmi ţin fetiţa în braţe, şi le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, scria pe rețeaua de socializare, la scurt timp după ce Elena născuse, Adrian Alexandrov.