Elena Udrea, interviu savuros despre viața de familie. Cum este relația cu Adrian Alexandrov: “Sunt destul de posesivă. discuțiile aprinse dintre noi…”

Publicat: 17/02/2020 | 18:00

Elena Udrea a acceptat să vorbească în cadrul unui interviu atât despre cel mai important rol din viața sa: acela de mămică, dar și despre relația pe care o are cu logodnicul său. În timpul declarațiilor, vedeta a dezvăluit din ce motiv se ceartă, de fapt, cu Adrian Alexandrov. Ei au devenit părinți de fetiță în urmă cu aproape un an și jumătate.

Citește și: Elena Udrea a dansat într-un restaurant luxos pe manelele lui Adi Minune: “Jumătate tu, jumătate eu, același suflet…”

Elena Udrea, interviu emoționant despre viața de familie

În vârstă de 46 de ani, Elena Udrea a mărturisit că nu știe dacă va îmbrăca rochia de mireasă anul acesta și a dezvăluit că mereu a intervenit câte ceva atunci când a plănuit să facă nunta cu Adrian Alexandrov. Mai mult, ea a subliniat că amândoi cred în familie și că “o relație este mult mai puternică în față provocărilor atunci când este asumată oficial”. La un moment dat, fosta blondă de la Cotroceni a fost provocată să vorbească despre perioada în care a stat în Costa Rica și să descrie cum a fost atunci relația cu partenerul ei de viață, dar și cum este în prezent.

“Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armata, dar nu in garnizoană, ci direct pe front. Este un tată minunat, implicat, prea implicat chiar, și care o iubește enorm pe Eva.

Ne place să facem lucruri împreună, să avem planuri care acum o includ și pe Eva. Este o persoană loială, pe care poți conta. Relația noastră este destul de relaxată, discuțiile aprinse dintre noi pornind de la modul diferit în care interacționăm cu copilul. Eu sunt mult mai permisivă cu ceea ce are voie să facă Eva, mai puțin stresată de tot ce ar putea să fie greșit, îi spun de mult mai puține ori «nu», sau aproape deloc. Prefer să comunic cu ea ca și cu un copil mare și mie mi se pare că funcționează, Eva înțelegând și reacționând la tot ce îi spun”, a declarat Elena Udrea jurnaliștilor publicației ciao.ro.

Citește și: Elena Udrea, dezvăluiri emoționante despre viața de mămică: “De când s-a născut Eva, plâng săptămânal”. Cum o sprijină logodnicul ei, Adrian Alexandrov

Întrebată cum este atunci când iubește, vedeta a mărturisit: “Îmi place să iubesc, sunt fericită când iubesc. De fapt, cred că trăiesc permanent sentimentul de iubire, nu știu cum aș fi fără să îl simt. Îmi place să mă dedic total unei relații, sunt loială și statornică. Este dificil și durează mult până am Încredere în cineva dar odată începută o relație, foarte greu îi pun punct. Până când decid să mă retrag de lângă un bărbat, mă asigur că am epuizat orice șansa că lucrurile să funcționeze mai departe între noi. Sunt destul de posesivă și pretind aceeași onestitate pe care o ofer eu. Am dobândit o experiență de viață care mă face să înțeleg foarte multe din comportamentul unui bărbat, tocmai de aceea nu accept minciuna. Deci nu aș zice că e ușor cu mine, dar poate fi foarte frumos”.

În timpul dezvăluirilor emoționante, fostul ministru al Turismului a vorbit și despre al doilea copil. Citește AICI interviul complet cu Elena Udrea.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov, părinți de fetiță

Elena Udrea a devenit mămică la 44 de ani. Eva Maria a venit pe lume pe 20 septembrie 2018, mai devreme cu o lună decât știau părinții ei și medicii. Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medici au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, a mărturisit jurnaliștilor revistei VIVA! în ziua în care a născut-o pe fiica sa.