Elena Udrea a dansat într-un restaurant luxos pe manelele lui Adi Minune: ”Jumătate tu, jumătate eu, același suflet…”

Publicat: 10/02/2020 | 23:48

Când vine vorba de distracție, Elena Udrea, este, clar, în top. Recent, ex-șefa Cancelariei Prezidențiale a fost sufletul unei petreceri care a avut loc într-un restaurant luxos din Capitală. Logodnica lui Adrian Alexandrov a dansat pe manelele lui Adi Minune și nu s-a sfiit chiar să fredoneze creațiile celebrului artist. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmări unice cu fostul consilier prezidențial.

Deși nu se mai află chiar la prima tinerețe, Elena Udrea petrece ca la 20 de ani! A demonstrat acest lucru, cu vârf și îndesat, în weekend-ul recent încheiat. Însoțită de prieteni, partenera lui Adrian Alexandrov s-a relaxat de nota 10 la Isoletta, un cunoscut local din Capitală. A avut și un motiv întemeiat, din moment ce atmosfera a fost întreținută de Adi Minune, unul dintre cei mai îndrăgiți și mai solicitați cântăreți de manele din România.

(VEZI AICI: AVEM IMAGINI EXCLUSIVE + DECLARAȚII DESPRE PARTY-UL DISCRET AL ELENEI UDREA…)

Manelele vechi, preferate de Elena Udrea

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Elena Udrea într-o formă de invidiat. Îmbrăcată cu o rochiță super-sexy, fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale în mandatul lui Traian Băsescu a dansat aprig pe melodiile lui Adi Minune, iar cele mai multe priviri au fost ațintite asupra sa. Ba mai mult, au fost momente în care ex-consilierul prezidențial a și cântat odată cu artistul, semn că versurile melodiilor nu îi sunt necunoscute.

(CITEȘTE ȘI: ADI MINUNE I-A DAT CU ”FLIT” ANTRENORULUI NAȚIONALEI DE FOTBAL)

Manelele vechi, de suflet, gen “Jumătate tu, jumătate eu” sau “E noapte și e târziu”, au fost cele pe care Elena Udrea și compania au dansat și au făcut spectacol. Adi Minune a fost recompensat pe măsură pentru reprezentație și, la fel ca și cei prezenți, a părăsit luxosul restaurant mulțumit. Petrecerea s-a încheiat spre dimineață, când toți cei prezenți în local s-au retras pentru binemeritata odihnă.

Elena Udrea a dansat pe melodiile artistului ei preferat, Adrian Minune

Elena Udrea a devenit mamă la 44 de ani

Elena Udrea a devenit mamă la 44 de ani. Ea a adus-o pe lume pe Eva Maria pe 20 septembrie 2018, la o clinică din Costa Rica, acolo unde se refugiase și ceruze azil politic. “Am fost luați prin surprindere, când am fost la control. Medicii au aproximat nașterea în 48 de ore și am rămas în spital. La patru dimineața, când eu deja nășteam, în spital nu erau decât asistentele speriate. Am născut total natural, pe viu. Când au venit și medicii, în cinci minute am născut”, dezvăluia Elena Udrea.

Elena Udrea și iubitul ei, Adrian Alexandrov, au o fetiță, Eva Maria

(CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA A ÎNLEMNIT EFECTIV ÎN ACEL MOMENT! CE NENOROCIRE A AVUT LOC ÎN NOAPTEA BOTEZULUI)

A cerut azil în Costa Rica, apoi s-a întors în România

Elena Udrea a plecat din România în Costa Rica în februarie 2018. Ea fost reţinută, în 3 octombrie 2018, de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica, ulterior fiind arestată. În decembrie 2018, de Crăciun, Elena Udrea a fost eliberată din închisoare. Ea a depus o solicitare pentru obţinerea azilului în Costa Rica.

Un an mai târziu, Elena Udrea avea să revină în România. A făcut anunțul pe pagina de socializare. “Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pantru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și, închiderea procedurii de extrădare.

Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată, iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și, doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut ca ea să vină pe lume în libertate”, scria Elena Udrea pe Facebook.

(NU RATA: ELENA UDREA, APARIȚIE NĂUCITOARE DUPĂ CE A REVENIT DIN COSTA RICA)

“Nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte!”

Dar, așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce. Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.

Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu.

Am ales să postez acest mesaj din respect față de cei interesați și față de presa care încearcă să afle adevărul despre prezența mea Acasă. Știu că o face din bună credință și din dorința de a-și informa corect publicul. Mulțumesc celor care îmi urează bun venit și vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere!  Doamne, ajută!”, adăuga fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)