Ce se aude de marea revenire a soților din Blăgești la Acces Direct: „După ce vor ieși din carantină…”

Publicat: 07/08/2020 | 23:26

Telenovela tristă legată de Vulpița și Viorel, infectați cu noul coronavirus, pare că mai are foarte puțin și ajunge la final! CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații-bombă, de ultim moment, despre starea de sănătate a celor doi soți din Blăgești, dar și despre revenirea lor pe micul ecran, la Acces Direct.

După ce Vulpița și Viorel s-au infectat cu noul coronavirus și au fost plasați în carantină la domiciliu, toată lumea s-a întrebat când anume vor reveni aceștia la Acces Direct, acolo unde au devenit cunoscuți și unde și-au făcut și fani, dar și… dușmani!

Ei bine, sursele noastre D.A.S. categoria A au intrat în posesia unor informații de ultim moment despre Vulpița și Viorel. Se pare că cei doi soți din Vaslui se simt bine în carantină și visează la momentul în care vor reveni în platoul emisiunii Acces Direct.

Vulpița și Viorel, infectați cu noul coronavirus

(NU RATA: LEGAȚI DE ACCES DIRECT CHIAR ȘI ÎN CARANTINĂ. CE S-A ÎNTÂMPLAT ASTĂZI CU VULPIȚA ȘI VIOREL STEGARU)

Vulpița și Viorel, în contact permanent cu echipa Acces Direct

Chiar și în carantină, Vulpița și Viorel sunt mereu verificați de echipa emisiunii Acces Direct și sunt în contact permanent cu aceasta, după cum ne-au informat sursele noastre.

„Veronica și Viorel mai au doar câteva zile până vor ieși din carantină. Starea lor de sănătate este una foarte bună, s-au recuperat aproape în totalitate. Este adevărat că, la început, au avut simptome destul de greu de îndurat, mai ales Veronica.

Ea a avut febră, se vedea pe fața ei că nu se simte bine. În schimb, la Viorel, boala a debutat mai puțin violent decât la soția lui. Amândoi aveau nevoie de odihnă și de tratament de specialitate.

S-au cam plictisit în casă, dar au ținut în permanență legătura cu echipa Acces Direct, au fost sunați, verificați. Cel mai probabil, după ce vor ieși din carantină și se vor asigura că rezultatul ultimului test este negativ, vor reveni pe platourile de la Antena 1”, au spus sursele citate, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Acces Direct, focar de coronavirus?! Emily Burghelea, declarații tranșante!

Fosta asistentă de la Antena 1 Emily Burghelea a scos la lumină detalii șocante din cadrul emisiunii care rupe audiențele.

(CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT VULPIȚA, DE FAPT, LA ÎNTOARCEREA ÎN BLĂGEȘTI)

Emily Burghelea a oferit amănunte incredibile despre Vulpița și Viorel și despre modul în care se muncea la Acces Direct, în plină pandemie de COVID-19. Blondina s-a declarat șocată că platoul de la Antena 1 ar fi devenit un adevărat focar și foarte multe persoane au avut de suferit din cauza celor întâmplate.

Vulpița și Viorel ar urma să revină în platou cât de curând

„Vestea că Acces Direct este un focar de infecție m-a lăsat mută. Îmi pare extrem de rău pentru oamenii de acolo care plătesc acum cu ce au ei mai de preț… Sănătatea lor! Le transmit toate gândurile bune, dar în același timp trebuie să spun că mă așteptam la asta.

Din păcate, acolo nu s-au respectat niciodată regulile impuse de autorități. Am lucrat la Acces Direct și știu foarte bine cât de riscantă era o simplă zi de muncă. În starea de urgență, când România era pustie și nimeni nu avea voie să iasă din casă fără un motiv întemeiat, când era ilegal să stea la un loc mai mult de 50 de persoane, când masca era obligatorie în spațiile închise… Acolo nu se respecta nici măcar una dintre aceste norme impuse, ba chiar atunci când cineva purta mască era stigmatizat…” a spus Emily Burghelea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Inevitabilul s-a întâmplat”

În aceeași notă, Emily ne-a mai declarat că echipa emisiunii era cea care considera că nimeni de acolo nu se poate infecta cu noul coronavirus, căci, considerau oamenii, este un circuit închis și sigur. Din păcate, nu a trecut prea mult timp și s-au confirmat deja primele cazuri pozitive de COVID-19 de la Acces Direct, iar acestea au fost urmate, în mod inevitabil, de altele…

(MERGI LA: NOI INFORMAȚII DESPRE VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT. CE FACE ȘI CUM SE SIMTE VERONICA STEGARU, ÎN CARANTINĂ)

„Ni se spunea că este un circuit închis și că nimeni nu are cum să se îmbolnăvească, însă, gândind la rece, șansele erau mari, foarte mari. Inevitabilul s-a întâmplat. Acces Direct a devenit un focar de infecție, iar acum, din păcate, multe persoane se confruntă cu virusul care a pus pe jar o planetă întreagă.

La un moment dat, mi s-a cerut să șterg un live de pe Instagramul meu din cauza faptului că am filmat mai mult decât trebuia și s-a văzut în videoclipul respectiv că nimeni, dar absolut nimeni nu purta mască. Cred că încă mai am acel clip în telefon. Și eu am fost una dintre persoanele care și-au pus sănătatea în joc.

Se pare că am demisionat la timp. Din nefericire, în urma mea au rămas oameni care acum suferă din cauza conducerii. Sper din suflet ca toate persoanele afectate să treacă cu bine peste acest hop. Le doresc multă sănătate și înțelepciune”, a mai comentat fosta asistentă de la Antena 1, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.