Ce se întâmplă la audiţiile X Factor, atunci când camerele sunt oprite. Delia a făcut dezvăluiri uimitoare despre show-ul de la Antena 1

Publicat: 14/07/2020 | 16:16

Ce se întâmplă la audiţiile X Factor, atunci când camerele sunt oprite? Delia le-a făcut fanilor dezvăluiri uluitoare despre show-ul de la Antena 1.

Delia este jurat în cadrul emisiunii ”X Factor” din 2012. Audițiile au început marți, 7 iulie, și se țin doar în Capitală. Artista își ține fanii la curent cu tot ce face, iar ultimele ei dezvăluiri despre programul din cadrul show-ului sunt uluitoare.

Delia a mărturisit că are un program haotic. Artista ține pasul cu greu și de multe ori ajunge să doarmă câteva ore pe noapte, deeoarece a doua zi dis-de-dimineață trebuie să se trezească pentru alte filmări.

Cântăreața a răbufnit și a spus clar și răspicat că este nemulțumită din cauza faptului că trebuie să petreacă prea mult timp pe platourile de filmare. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE, DE NERECUNOSCUT! CUM ARĂTA ÎNAINTE DE CELEBRITATE ŞI DE ÎNTÂLNIREA CU RĂZVAN SIMION. ERA DOLOFANĂ ŞI…)

”Nu mă lasă să mă duc să mă culc. Femeia asta nu mă lasă! Este ora 1 și nu mă lasă să plec. E groasă, deci la ora asta, este 1:59, acum am intrat în mașină, mă îndrept către casă, am terminat testimonialele. După o zi întreagă de audiții, trează de la ora 8 și ceva, mâine la 9 și ceva trebuie să fiu la machiaj și facem asta deja de două zile.

Acest regim este cam armată, ca să spun așa. O să vă arăt la ce oră mă bag exact în pat, pentru că în momentul ăsta n-am să merg acasă și am să mă culc, pentru că nu am cum să fac fizic asta. Am niște moațe în cap pe care trebuie să le desfac, să scot 70 de mii de agrafe, să mă demachiez, probabil n-am să fac duș în seara asta, pentru că îmi ia timp. Probabil o să adorm pe la 4, apoi mă trezesc. Dorm 4 ore. Super”, a spus Delia.

Noul juriu de la X Factor

Răzvan și Dani, prezentatorii de la ”Neațza cu Răzvan și Dani”, vor fi în prim-planul emisiunii X Factor. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin au prezentat ultima ediție a X Factor, dar au fost înlocuiți pentru noul sezon al realityshow-ului.

Dintre membrii juriului din sezonul trecut au rămas Delia Matache și Ștefan Bănică Jr. Celor doi li s-au alăturat Loredana Groza și Florin Ristei. (VEZI ȘI: INCREDIBIL! CE ÎȘI PUNE BIANCA DRĂGUȘANU ÎN BAGAJ CÂND PLEACĂ LA MARE: ”CUNOSC O SINGURĂ PERSOANĂ CARE ARE MAI MULTE CHESTII DECÂT MINE”)

Ultimul juriu de la X Factor a fost format din Horia Brenciu, Delia, Ștefan Bănică Jr. și Carla`s Dreams. Horea Brenciu s-a întors la Pro TV în iunie 2019, la emisiunea Vocea României.