Ce se va întâmpla cu Exatlon de Paște! Cosmin Cernat a făcut anunțul

Publicat: 06/04/2018 | 12:11
Ce se va întâmpla cu Exatlon de Paște! Cosmin Cernat a făcut anunțul

Cosmin Cernat a făcut un anunț neașteptat în cadrul emisiunii. El le-a transmis telespectatorilor ce se va întâmpla cu toți concurenții de la Exatlon de Paște. Producătorii show-ului din Republica Dominicană le-au pregătit o surpriză de zile mari. 

Concurenții Exatlon vor avea o parte de o petrecere așa cum se cuvine de Paște. Cosmin Cernat i-a anunțat pe „faimoși” și pe „războinici” că vor avea parte de mâncare la discreție, dar și de muzică. Potrivit programului Kanal D, emisiunea Exatlon va fi difuzată de Înviere și de Paște, ca într-un weekend normal.

Alina de la Exatlon a părăsit competiția.

Echipa Războinicilor a mai pierdut un coechipier important, în ediția Exatlon 4 aprilie. Alina a parasit competitia din Republica Dominicană, după votul publicului. Concurenta a dezvăluit chiar după ce a fost eliminată că a visat acest lucru.

„Aseară am visat că eram acasă cu mama și fratele meu. Și i-am spus fratelui meu că vreau să mănânc ceva dulce și mi-a spus că e închis. Și i-am spus că nu, hai să mergem. I-am spus și lui Ștefan, iar sentimentul a fost…ciudat. Că nu m-am mai trezit speriată, agitată.Astăzi plec și o să mănânc înghețata. Presimțeam că voi pleca și am spus că indiferent că vor mai rămâne 1, 2 sau 3 vreau să lupte ca și cum ar fi 10. Să fie mai puternici ca niciodată și m-aș mai certa puțin cu ei, dar nu mai pot.”, a declarat Alina.

 

 

Citește și...