Paul Nicolau, cunoscut drept Pescobar, și-a petrecut Paște în București, alături de familie și ce dragi. În stilul caracteristic, afaceristul și-a dat fanii pe spate cu modelul în care a ales să își personalizeze ouăle vopsite de pe masa de Paște. Ce a scris, de fapt, pe ele?
Ca fiecare creștin, Pescobar a respectat o parte din tradițiile și obiceiurile din perioada sărbătorilor Pascale. ”Gătirea” și pregătirea ouălor roșii de pe masa de Paște i-a lăsat mască pe internauți. Imaginea s-a viralizat pe o rețea de socializare, iar fanii patronului de la Taverna Racilor au crezut că nu văd bine!
Te-ar putea interesa: Probleme pentru Pescobar în Londra! Cine vrea să îi închidă localul nedeschis: „Pun acatist pentru tine la Athos”
Pregătirile pentru Paște au început încă de la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 19 aprilie. În stilul caracteristic, afaceristul a ales un model mai special cu care a încondeiat ouăle de pe masa de Paște. Fiecare ou roșu a fost inscripționat cu diverse mesaje, iar unul dintre ele le-a atras atenția internauților:”Nr. 1 Boss”

În noaptea de Înviere, Pescobar și-a semnalat prezența la o biserică di București. Alături de iubita sa și de băiețelul său, afaceristul a mers la slujba de Înviere, apoi s-a retras în intimitatea căminului său. La prima oră a dimineții de duminică, Pescobar a pus-o de un șpriț ca la carte în locația Taverna Racilor din Herăstrău. Împreună cu Puya ți un alt cunoscut, cei trei au ciocnit un ou și au degustat un pahar de vin.
Te-ar putea interesa: După ce l-a umilit pe Dorian Popa pentru 2 pizza, Adelin Petrișor a primit două colete de la Pescobar. Ce se afla în ele

Te-ar putea interesa: N-a scăpat nici Pescobar! Ce i-a spus Piedone, după ce a mers în locațiile lui
După ce i-a cucerit pe români din țară cu preparatele sale, Pescobar a dat lovitura și în Londra. La începutul lunii martie, afaceristul a deschis un nou restaurant în afara țării, unde specialitatea casei este kebab-ul cu caracatiță. La noul local a ajuns și Culiță Sterp.
Manelistul i-a trecut pragul localului și nu a plecat până când nu a gustat din preparatul vedetă: kebab cu caracatiță. Înainte de a pleca, acesta i-a lăsat lui Paul Nicolau o recenzie cât se poate de sinceră.
”Am ajus la Pescobar, prietenul nostru, să vedem ce gust are mâncarea lui. Vă dau o recenzie 100% reală. Eu voiam hot-dog, dar am greșit comanda, trebuie să vină acum. Ia să vedem. E chiar bună să știi. Își face treaba.
Bine, îmi este și mie foame acum, dar e puternic dezvoltat. Pescobare, ai făcut treabă bună. Dacă era rău îți spuneam, dar e chiar bun. Bravo! Nu facem nicio reclamă, noi plătim, că nu ne place să mâncăm pe gratis. Chiar e bun!”, a spus Culită Sterp.