Ce soartă! O fetiță scoasă din mare a fost readusă la viață, dar a murit la spital

Publicat: 27/08/2018 | 16:09
Ce soartă! O fetiță scoasă din mare a fost readusă la viață, dar a murit la spital

O fetiţă în vârstă de 12 ani a fost scoasă din apa mării, iar apoi a fost readusă la viață de personalul medical de pe plajă. (Super oferte la accesorii gaming) A fost dusă imediat la Spitalul Judeţean din Constanţa, dar acolo a decedat. Numărul celor care au murit sezonul acesta în valurile mării a ajuns la 24.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa, fetiţa a ajuns în stare foarte gravă la unitatea sanitară, fiind în comă, şi, în ciuda eforturilor medicilor, a murit. (Console si accesorii gamingEa s-a înecat vineri seară, pe plaja 3 Papuci din municipiul Constanţa, fiind găsită în apă, inconştientă, de un bărbat care a scos-o la mal.

CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI E ISTORIE! DANS EPOCAL AL LUI LIVIU DRAGNEA! SALAM I-A CÂNTAT „LASĂ LUMEA SĂ VORBEASCĂ”, IAR LIDERUL PSD A „BĂTUT-O MĂRUNȚEL”

Salvamarii şi apoi echipajul de pe o ambulanţă SMURD sosită imediat la faţa locului au făcut zeci de minute manevrele de resuscitare, reuşind să o readucă la viaţă, copila fiind apoi transportată la Spitalul Judeţean din Constanţa, potrivit mediafax.ro.

CITEȘTE ȘI: MĂSURI EXTREME DE SECURITATE LA NUNTA FIULUI LUI LIVIU DRAGNEA! INVITAȚII AU FOST OBLIGAȚI SĂ…

Cazul este cercetat şi de către reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, pentru a se stabili împrejurările care au dus la decesul fetiţei.

Citește și...