Ce spune Florin Salam după ce a fost implicat în scandalul dintre Mircea Nebunu și Nuțu Cămătaru: ”E primul om care mi-a dat casă să stau”

Publicat: 24/04/2019 | 16:39

Lumea interlopă din Capitală fierbe după scandalul care a izbucnit între Mircea Nebunu și Nuțu Cămătaru. Colac peste pupăză și Florin Salam a fost implicat în toată această nebunie, fără voia lui. Iar acum artistul a transmis tuturor un mesaj. 

Mircea Nebunu, unul dintre cei mai temuţi lideri ai lumii interlope bucureştene, care îşi ameninţa duşmanii că îi bagă în ciment, a ieşit din închisoare în urmă cu aproape trei ani. Eliberarea acestuia a trezit o adevărată isterie pe site-urile de socializare. Lăutarii au reacţionat imediat şi i-au compus o melodie personalizată, în care l-au denumit „Regele”. (CITEȘTE ȘI: NOUL ȘEF AL LUMII INTERLOPE MIRCEA NEBUNU I-A ”DAT INTERVAL” TEMUTULUI BIBILOI!)

Acum însă scandalul dintre el și Nuțu Cămătaru a luat proporții și a stârnit un val de controverse în lumea virtuală. Nu de alta, dar și Florin Salam a fost implicat fără voia sa. Iar acum artistul a transmis tuturor un mesaj.

”Vă salut, frații mei! Sunt al vostru, Florin Salam, omul României după cum știe toată lumea. Distracția României! Încep să spun despre distracție pentru că pentru asta m-am născut. Să fac oamenii fericiți. Mesajul meu de azi e un pic mai trist pentru că e vorba de ce am văzut eu astăzi. E vorba de un prieten de-al meu, Mircea Nebunu. Eu îl respect, am crescut cu el, e fratele meu. Nu pot să spun altceva decât că suntem prieteni de-o viață întreagă. El acolo vorbește ceva care pe mine mă depășește pentru că eu sunt artist. Eu nu sunt șmecher, nu-mi place să fiu șmecher nici nu-mi doresc să fiu șmecher.

(…) Și vorbește ceva despre tatăl meu, despre Nuțu care… e primul om care mi-a dat casă să stau. Nuțu Cămătaru, tatăl meu. Acum, eu sunt un pic la mijloc doar că a pomenit Mircea numele meu într-o discuție aprinsă între el și tata Nuțu. Eu nu vreau ceartă nici cu el nici cu nimeni. Eu îmi cer scuze în fața lui Nuțu pentru greșeala pe care Mircea a făcut-o. Îmi cer scuze personal. Nu m-a pus nimeni să fac clipul ăsta. Ei trebuie să-și regleze conturile. Între prietenul meu Mircea Nebunu și tatăl meu Nuțu Cămătaru eu nu vreau să fiu. Ei să-și regleze conturile. Vă rog, nu mă implicați pe mine. Nu vreau să-mi fac probleme”, a spus Florin Salam.

Citește și...