Ce spune Oana Roman despre faptul că tatăl ei mai vrea încă un copil, la 71 de ani

Autor: Angie Voicu
Publicat: 17/05/2018 | 13:25

Petre Roman (71 de ani) și Silvia Chifiriuc (46 de ani) se gândesc să mai facă un copil. Au un băiețel pe nume Petru (9 ani), dar și-ar dori și o fetiță. A spus-o chiar Silvia, care și-ar dori să schimbe din nou scutece de bebeluș. Oana Roman, fiica cea mare a fostului premier, a comentat acest subiect. AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

Vedeta susține că nu este problema ei ce decide tatăl său. Oana Roman spune că dacă s-ar mai naște un frate și-a dori să fie fericit și sănătos, dar că nu are ce comenta mai mult despre acest subiect. AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

„Asta nu pot eu să o comentez, sincer, e strict problema lor. Ce-aș zice dacă mi s-ar mai naște un frate? Să fie fericit și sănătos, mai mult decât atât eu ce aș putea să spun. Mi se pare aiurea să comentez eu pentru că este o chestie care nu mă privește direct, nu e decizia mea și n-am treabă cu asta”, a declarat Oana Roman pentru wowbiz.ro.  (CITEȘTE ȘI Petre Roman, tătic model! Fostul premier face zilnic temele cu fiul lui)

Petre Roman este nerăbdător să devină din nou tătic

Se pare că Petre Roman este și el nerăbdător să devină iar tătic. El își dorește acest lucru chiar mai mult decât partenera lui de viață. Centrul universului lor este Petrus, dar Silvia Chifiruc crede că mai este loc pentru o surioară, mai ales pentru că mama ei și-a dorit nespus de mult să aibă o nepoțică. Petre Roman a fost căsătorit 34 de ani cu Mioara Roman. Fructul iubirii lor este Oana Roman (41 de ani). În 2007, el a divorțat și şi-a refăcut viața cu Silvia Chifiriuc, o artistă de muzică populară cu 25 de ani mai tânără decât el.

 

 

Citește și...