Petre Roman, un tată model! Fostul premier face zilnic lecțiile cu fiul său

Publicat: 17/05/2018 | 12:38

Petre Roman este un tată model! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Și n-o spunem doar noi ci și soția lui, Silvia Chifiriuc.

Petre Roman este extrem de mândru de băiețelul său și își petrece majoritatea timpului cu el. Soția fostului premier îl laudă pe Petre Roman pentru devotamentul său față de fiul lor. Și dacă, în trecut, el s-a lăsat păgubaș când a văzut că fiica lui, Oana Roman nu se descurca cu lecțiile la matematică, fizică și chimie, ei bine… acum lucrurile stau altfel! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)  Micul Petrus face lecțiile numai cu tati.

„Lecțiile le face cu tati, în mare parte. Cu mine la partea de scris, eu sunt foarte insistentă și am mare răbdare cu el ca să scrie frumos.”, a mărturisit Silvia Chifiriuc pentru libertatea.ro.

Fiul lui Petre Roman, înclinații spre sport

Micuțul Petrus, se pare, că nu-i va călca pe urme tatălui său deoarece are înclinații spre sport! (VEZI ȘI: CUM L-A ANUNȚAT SILVIA CHIFIRIUC PE PETRE ROMAN CĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ)

„Petrus mai și cântă. La pian, încearcă puțin, nu am avut vreme să ne ocupăm mai serios. E înclinat spre sport, fotbal, înot. Face sport acasă cu copiii din cartier de câte ori are timp. E foarte pasionat acum de tot ce înseamnă tricouri, încălțăminte cu Messi.”

Petre Roman (71 de ani) și Silvia Chifiriuc (46 de ani) se gândesc să mai facă un copil. Au un băiețel pe nume Petru (9 ani), dar și-ar dori și o fetiță. A spus-o chiar Silvia care și-ar dori să schimbe din nou scutece. (CITEȘTE ȘI: PETRE ROMAN VREA SĂ FIE DIN NOU TĂTIC LA 71 DE ANI: „DE CE NU?”)

„Petre îşi doreşte mai mult ca mine un al doilea copilaş! Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceză (…) “Nu am avut niciodată probleme cu kilogramele în plus, însă am mare grijă de mine: fac sport, saună, masaj, merg la bazin, urc pe munte”, a mărturisit Silvia Chifiruc pentru click.ro.

 

Citește și...