Ce spune Vali Bărbulescu despre scenele de amor din Fermă: ”Imaginile vorbesc de la sine”

Publicat: 16/05/2019 | 16:53

Vali Bărbulescu rupe tăcerea și vorbește despre scenele de amor din Fermă care au stârnit un val de controverse.

Au tot existat zvonuri conform cărora în Fermă unii concurenți au renunțat la inhibiții, dar și la haine și… au dat frâu liber sentimentelor. Se speculează că în timpul emisiunii concurenții ar fi întreținut relații intime. Ei bine, Vali Bărbulescu a rupt tăcerea și a vorbit despre scenele care au stârnit un val de controverse. (CITEȘTE ȘI: JORGE ȘI-A ÎMPĂCAT SOȚIA DUPĂ TELENOVELA CU MISS ROMÂNIA DE LA ”FERMĂ”!)

”Am o părere bună. Mie îmi plac oamenii când se iubesc, când se întâlnesc, când fac sex. (…) Nu știu… Nu am fost lângă ei. Am auzit și eu. Nu pot să confirm, nici să infirm. Imaginile vorbesc de la sine. Cât timp am stat noi în cocioabă nu s-a întâmplat nimic”, a declarat Vali Bărbulescu pentru Viva!

Vali Bărbulescu a fost eliminat de la Ferma în urmă cu câteva săptămâni, iar acum se bucură că este acasă. Concurentul a făcut parte din ”gașca bandiților”. (VEZI ȘI: BRIGITTE SFĂT, ADEVĂRUL DESPRE CE S-A ÎNTÂMPLAT LA FERMA VEDETELOR: „LUI MOROȘANU I-AM SPĂLAT HAINELE ȘI MI-AM ÎMPĂRȚIT MÂNCAREA CU EL PENTRU PROTECȚIE”)

”Sunt sănătos, voinic, proaspăt întors de la Ferma. Acum pot să merg la evenimente. Mă bucur de libertate. Atunci când ești privat de niște lucruri îți dai seama că trebuie să apreciezi mai mult ceea ce ai de fapt. Mi-a lipsit familia, iubita mea și tabieturile de zi cu zi. (…) Eu nu sunt în măsură să judec foarte tare ce se întâmplă la Ferma. E un parcurs firesc. S-a ajuns la mai mult scandal, mai multă ceartă, la mai multă intrigă, mai multă nebunie. Unii ar spune că am ieșit când trebuia, alții ar spune că mi-ar fi priit acolo în momentul acesta. Acesta e un show de televiziune care trebuie urmărit ca atare. (…) Strategii există oriunde. Eu nu am fost adeptul strategiilor. Eu am mers pe sinceritate”, a mai declarat Vali Bărbulescu pentru VIVA!.

 

Citește și...