Ce surpriză i-a făcut Ionuț Dolănescu fiului său care a împlinit recent zece ani

Publicat: 23/10/2018 | 23:23

Un lucru este cert: Ionuț Dolănescu le face toate poftele copiilor săi! Iar atunci când Vlăduț, fiul său a împlinit zece ani, artistul a organizat o petrecere inedită acasă, în Florida.

Vlăduț calcă pe urmele părinților și studiază pianul și vioara. Iar pe 20 octombrie, băiețelul lui Ionuț Dolănescu a împlinit zece ani. Așa că a fost motiv de sărbătoare în familia lor. Artistul i-a organizat fiului său o petrecere inedită acasă, în Florida. Vlăduț a primit multe cadouri și s-a distrat la piscină. (CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI ULUITOARE ALE LUI IONUȚ DOLĂNESCU: ”A MINȚIT, FĂCEA ALUZII LA MILIOANE DE EURO…”)

Vlăduț, la ziua lui de naștere

„Sunt român și iubesc țara mea, însă pentru viitorul copiilor mei, Statele Unite reprezintă o opțiune mult dorită. Este mai tot timpul cald, iar bucuria copiilor mei, lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World, de asemenea, cosmodromul și centrul spațial de la Cape Canaveral”, a mărturisit Ionuț Dolănescu pentru libertatea.ro.

Ionuț Dolănescu s-a concentrat pe familie

După tot scandalul care a stârnit valuri de comentarii în presă, pornit la moartea tatălul său, Ionuţ Dolănescu a preferat să devină o prezenţă mai retrasă, concentrându-se pe familie, dar şi pe proiectele profesionale. Războiul pe averea de 1 milion de euro a maestrului Ion Dolănescu a durat  mai bine de şase ani de zile, iar Ionuţ s-a luptat în instanţă cu fratele său vitreg, Dragoş. (VEZI ȘI: MESAJUL LUI IONUŢ DOLĂNESCU, LA ÎMPLINIREA A OPT ANI DE LA DECESUL TATĂLUI SĂU!)

Are 11 ani de relație și trei copii. Ce-și poate dori mai mult Ionuț Dolănescu când familia lui pare una perfectă? Artistul a povestit care este rețeta lui pentru a împăca viața profesională cu cea personală.

”Soția mă ajută foarte mult, îmi creează repertoriul, ne înțelegem foarte bine. De 11 ani suntem împreună, ne completăm reciproc. Nu știți cât de mult înseamnă pentru un solist ca atunci când e pe scenă, cineva să-i dea răgaz să se odihnescă. Facem atmosferă, ea face parte din mine. În America am ajuns să jucăm și tenis împreună. Doinița joacă foarte bine. Câteodată mă bate. Mă supăr, mă oftic, e mai ageră decât mine, mai ușoară. Face tot ce poate să mă ajute să slăbesc, să fiu în formă, să fim sănătoși”, a mai declarat artistul pentru Libertatea.