Ce va face Elena Ionescu din banii câştigaţi la Survivor România! Detaliul neaşteptat: “Tot sacrificiul…”

Publicat: 02/06/2020 | 18:08
Ce va face Elena Ionescu din banii câştigaţi la Survivor România! Detaliul neaşteptat: “Tot sacrificiul…”

Într-un interviu oferit după finala “Survivor România” 2020, Elena Ionescu a dezvăluit ce va face cu banii câştigaţi. Artista este extrem de fericită pentru realizarea sa și își dorește să recupereze cât mai mult din timpul petrecut departe de fiul ei, Răzvan.

Citește și: Elena Ionescu a câștigat Survivor România, dar a trecut prin momente teribile. Cum arată picioarele vedetei la finalul competiției

Ce va face Elena Ionescu din banii câştigaţi la “Survivor România” 2020

La 32 de ani, Elena Ionescu își crește singură băiatul pe care îl are din mariajul cu modelul Dragoș Răzvan Stanciu. Desigur, cântăreața este sprijinită și de părinții săi care o ajută ori de câte ori ea are nevoie. Tânăra mămică este decisă să investească toată valoarea premiului, respectiv cei 250.000 de lei, în fiul ei.

“Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru băiețelul meu, Răzvanel, pe care l-am lăsat acasă la vârsta de 1 an și 4 luni și pentru care sunt aici și vreau să îi ofer un trai mai bun, un cămin. Și, sper din tot sufletul că asta să fie, este cea mai mare realizare pe care aș putea să o fac pentru el în momentul de față”, a dezvăluit cântăreața pentru kanald.ro.

Nu rata: Elena Ionescu, mărturii dureroase despre filmările de la Survivor România! Ce planuri are cu costumul de baie: “Când trăiam acolo și mă uitam la el, mi se făcea…”

Elena Ionescu și-a lansat prima piesă după ce a câștigat “Survivor România”

Ieri, de Ziua Internațională a Copilului, Elena Ionescu și-a lansat primul single după ce s-au încheiat filmările pentru show-ul de la Kanal D pe care l-a câștigat. Piesa se numește “Noapte Albă”, iar prin versuri își spune povestea trăită în timpul competiției care a avut loc în Republica Dominicană.

Elena Ionescu, divorț dureros înainte să se înscrie la Survivor România. A fost înșelată de fostul soț

Elena Ionescu și Dragoș Răzvan Stanciu și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret pe 16 martie 2018, pe când vedeta era însărcinată cu frumosul ei prinț: Răzvan. Din păcate, povestea celor doi de iubire s-a sfârșit după ce Dragoș Răzvan Stanciu a fost surprins în compania altor femei.

“Eu nu m-am căsătorit ca să divorţez. M-am căsătorit ca să am o familie, un copil. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins la momentul potrivit. Dragoste cu sila nu se face. Când doi oameni nu se mai respectă, deja mult din relaţie s-a pierdut. Eu respect, dacă pot să îmi asum o calitate este respectul faţă de persoana de lângă mine şi faţă de mine. Toţi greşim, după greşeală se întâmplă nişte lucruri sau nu. Cineva îşi asumă sau nu, poate să susţină o situaţie sau nu. Categoric (n.r.: a fost ceva de neiertat) altfel, încă eram împreună. Eu iubesc cu totul în general şi sunt cu totul în orice. Când conştientizezi nişte lucruri, nu poţi să spui decât că a fost cel mai bine pentru amândoi aşa. Prefer să păstrez ce a fost frumos, să nu arunc cu nămol în ce a fost, pentru că avem un copil”, a mărturisit artista în cadrul unui interviu mai vechi.

La finalul verii lui 2019, cântăreața a divorțat de Dragoș Răzvan Stanciu, bărbatul cu care are un băiețel superb. Răzvan a venit pe lume pe 3 august 2018, iar părinții lui au fost extrem de fericiți în ziua în care l-au ținut pentru prima dată în viață. Din nefericire, mariajul celor doi a întâmpinat situații delicate, care au dus la separarea în secret. Despre motivul despărțirii, bruneta nu a spus nimic, însă a subliniat că povestea lor de iubire a evoluat foarte repede și că… este de părere că “oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se cunoaște”.

“Da, este adevărat. Urmează să se finalizeze divorţul. (…). Pur şi simplu, aşa a fost să fie. Am stabilit amândoi că este mai bine să ne separăm. Sincer, nu am nici eu un motiv anume. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins…. ne-am aprins repede şi ne-am stins la fel de repede, glumesc îţi dai seama. Vom rămâne în relaţii foarte bune pentru cel mic. (…). Am vorbit de mai multe ori. Am stat şi ne-am gândit amândoi. Totul este ok şi vom rămâne ok pentru cel mic”, a declarat Dragoș Stanciu la o emisiune de la Antena Stars în urmă cu aproape un an.

La scurt timp după divorț, fostul soț al vedetei s-a împăcat cu fosta iubită.

“E fosta lui iubită. Căsnicia asta a unit oamenii. Dacă asta a fost menirea mea. E domnişoara asistentă cu care el a fost înaintea mea. Poate uneori e bine să se întâmple nişte lucruri ca să îţi dai seama de situaţii. Am ajuns aici pentru că probabil a fost cel mai bine pentru amândoi. Doamne ajută, să fie fericiţi! Povestea e lungă”, a dezvăluit într-un interviu Elena Ionescu, relatează wowbiz.ro.

Citește și...