Home » Exclusiv » Cei mai cunoscuți concurenți de la „Insula iubirii” s-au împăcat la un an de la semnarea actelor de divorț!

Cei mai cunoscuți concurenți de la „Insula iubirii” s-au împăcat la un an de la semnarea actelor de divorț!

De: I.D. 11/02/2020 | 23:55

Căile iubirii pot fi extrem de încurcate și numai cei curajoși găsesc un drum de ieșire. Hannelore și Bogdan de la „Insula Iubirii” au o poveste de dragoste cum numai în filme îți este dat să întâlnești. Au venit la „Insula iubirii” să-și testeze relația, deși în numai două luni aveau programată nunta! Ispitele au fost puternice de ambele părți, astfel că show-ul a lăsat urme. Chiar dacă cei doi s-au căsătorit, separarea a devenit în scurt timp inevitabilă. Pentru ca, acum, să intervină… marea surpriză! (VEZI ȘI: HANNELORE DE LA INSULA IUBIRII, TRANSFORMARE SPECTACULOASĂ)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a aflat, în exclusivitate, că Hannelore și Bogdan s-au împăcat! Surse din anturajul celor mai cunoscuți concurenți de la „Insula iubirii” ne-au informat că cei doi sunt împreună de câteva luni, motiv pentru care au petrecut și sărbătorile de iarnă în cuplu.

„Hanne și Bogdan s-au împăcat. Mai mult, cei doi locuiesc împreună și sunt foarte, foarte fericiți. Au dat uitării trecutul și au luat-o de la capăt. Noi suntem foarte mulțumiți și eram siguri că, la un moment dat, se va întâmpla acest lucru. De Crăciun și Revelion au fost împreună, au petrecut alături de cei mai buni prieteni.

Mai mult, și pe instastory postează diverse lucruri comune: fie Bogdan postează ceva de acasă de la Hannelore, fie Hanne postează ceva legat de Bogdan. Știți cum e, atunci când e iubire, nimic nu poate schimba acest lucru”, au declarat sursele citate, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Hannelore, succes cu școala de dans

Hannelore, fosta concurentă de la „Insula iubirii”, nu se bucură doar pe plan sentimental de lucruri frumoase, ci și în plan profesional. În Timișoara, vedeta are o școală de dans în care a investit foarte mult, dar care îi aduce și rezultate. De una singură, Hannelore organizează fel și fel de spectacole, care mai de care mai complexe și nu îi este teamă nicio secundă de faptul că are în grijă zeci de copii. Gândește singură coregrafii și le pune în aplicare, fiind extrem de respectată în Timișoara, dar și peste tot prin țară, în orașele unde are evenimente. (NU RATA: SE ÎMPACĂ HANNELORE ȘI BOGDAN DE LA „INSULA IUBIRII”?!)

„Insula iubirii” le-a destrămat relația

În sezonul 4 al „Insulei iubirii”, Hanne și Bogdan, doi tineri frumoși din Timișoara, au venit în Thailanda pentru a-și testa relația, convinși fiind că nimic nu le poate strica liniștea și că niciunul dintre ei nu poate pica în mrejele vreunei ispite de la Minitel și Purimuntra. La testimoniale, cei doi au declarat, cu zâmbetul pe buze, că în numai două luni urmează să ajungă în fața altarului și să-și unească destinele pentru totdeauna.

Ea – frumoasă, talentată, o femeie pe care o caracterizează puterea. El – un tânăr care mereu a luptat pentru o viață mai bună și nu s-a ferit nici de muncă, nici de probleme. Împreună – cuplul perfect, pe care, teoretic, nicio tentație nu îl putea destrăma. Ajunși în Thailanda, Hannelore și Bogdan s-au bucurat din plin de experiențele pe care le-au trăit în cadrul reality show-ului de la Antena 1. La un moment dat, Hannelore a avut câteva apropieri de ispita Andi, apropieri pe care atât Bogdan, cât și ceilalți bărbați din Purimuntra le-au văzut periculoase pentru relația lor.

Imediat după terminarea sezonului 4, fosta concurentă a mărturisit, prin intermediul unui mesaj postat pe contul său de Instagram, că Andi a atras-o și este un bărbat frumos, dar, cu toate acestea, a învățat numeroase lucruri în urma experienței din Thailanda. (NU RATA: HANNELORE DE LA ”INSULA IUBIRII” IPOSTAZE SEXY PE PLAJA DIN MALLORCA)

Hannelore și Bogdan, la „Insula iubirii”

„Viața se trăiește, nu se îngroapă”

„Recunosc că în ultima vreme am mințit, da, am mințit și m-am mințit. Am plâns și nu știam de ce, am refuzat și nu știam pentru ce. Am ajuns la ideea că da, voi aveti dreptate, am mințit, mint și m-am mințit și v-am mințit.  Și astfel am pierdut, am pierdut șansa să cunosc măcar un om minunat, pe el, prințul pe cal alb. Cine știe ce ar fi fost, poate mult, poate puțin, poate nimic, poate doar un prieten important.

Am învățat ceva important datorită Insulei iubirii: că viața se trăiește, nu se îngroapă, că sentimentele se recunosc şi nu se ascund, că oamenii se schimbă mereu și nu se cimentează pentru eternitate si că nu trebuie să ne fie frică, să ne ascundem. Să fim așa cum suntem. Da, Andi e un bărbat frumos și mi-a plăcut, e un bărbat interesant, m-a atras si am vrut să mă ascund.

Dar am greșit și realitatea ați văzut-o voi. Mă bucur că l-am cunoscut și de asemenea soțul meu – sau fostul – e un om bun, care m-a susținut şi care a fost alături de mine, am avut momente frumoase, dar şi grele, un bărbat lângă care m-am maturizat, am învățat şi față de care, în unele situații, am greşit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici în viitor. Dar asta nu e o problemă, experiențele vieții sunt bine venite, pentru asta trăim.

Suntem diferiți si viața ne oferă surprize, să le trăim și să nu ne mințim! (CITEȘTE AICI: AM DESCOPERIT CU CINE A ÎNLOCUIT-O BOGDAN DE LA ”INSULA IUBIRII” PE FOSTA SOȚIE)

În legătură cu verigheta, acest minunat simbol al uniunii, cercul perfect care continuă și nu se întrerupe niciodată… un adevăr stabilit de mii de ani… îl respecți dar… oamenii mai iau si o pauză, relațiile se schimbă, se transformă și regenerează. Să luăm exemplu de la natură: totul are un început și un sfârșit și să nu regretăm, să trăim, să respectăm și să lăsăm resentimentele la o parte.

O femeie poate fi cea mai puternică atunci când este subestimată şi se renaşte atunci când alții se aşteaptă mai puțin. Un început de an frumos, plin de realizări și o zi minunată vă doresc tuturor!”, a scris Hannelore, pe Instagram.

Hannelore și Bogdan, la „Insula iubirii”

O adevărată telenovelă

Nici Bogdan nu s-a lăsat cu una, cu două, căci în ultimele ore pe care le-a petrecut alături de ispita Maria Ilioiu, iubitul, pardon… soțul lui Hannelore s-a bucurat din plin de compania focoasei roșcate și nu a mai ținut cont nici de femeia care urma să-i devină mireasă, nici de camerele video amplasate în tot resortul. Întâlnirea finală a celor doi a fost una cu scântei, căci focul de tabără în fața căruia a trebuit să spună întregul adevăr despre cele întâmplate s-a transformat rapid într-un decor de telenovelă.

Hannelore a plâns minute în șir și, întrebată diverse lucruri de Radu Vâlcan, s-a eschivat. Cei doi au plecat împreună, iar la întâlnirea ce a avut loc la șase luni de la terminarea filmărilor, Hanne și Bogdan erau tot amândoi.

Au organizat nunta vieții lor și au avut parte de un eveniment ca în povești. Cu toate acestea, la scurt timp după ce au devenit soț și soție, au decis că este mai bine să o ia pe drumuri separate. Timp de luni bune, foștii concurenți de la „Insula iubirii” și-au trăit viața unul departe de celălalt, iar Bogdan chiar a încercat să aibă o relație cu o brunetă, pe nume Alexandra. Dar… surpriză, nu a mers! (CITEȘTE ȘI: RADU VÂLCAN, EXASPERAT DE HANNELORE)

Hannelore și Bogdan, la nuntă

Timpul i-a dat dreptate lui Bogdan…

La momentul respectiv, Bogdan a declarat că nu este prima oară când trece prin așa ceva și, potrivit spuselor sale, ar fi aflat că bruneta trăia, în paralel, și cu un alt bărbat. „A uitat un mic detaliu: faptul că avea o relație cu altcineva sau, cel puțin, eu așa știu. Era confuză, de-asta am spus pe Instagram că este confuză. Se mai întâmplă, nu este prima dată când o pățesc. Am aflat luna trecută, de la niște cunoștințe. De aflat, se află orice… Și în privința relațiilor, sunt destul de dezamăgit, dar o să fie bine la un moment dat”,  a spus Bogdan, pentru spynews.ro. Iar timpul i-a dat dreptate: până la urmă s-a împăcat cu Hannelore și totul a revenit la normal.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce a facut Liviu Varciu. Sarac lipit:
Si-a vândut casa pentru a-l scoate pe Liviu Vârciu din datorii: „Mi-era rusine”. Doamne, ce...
Ungaria dinamitează toată Europa! Abia acum s-a aflat ce fac, de fapt, vecinii României
Ungaria dinamitează toată Europa! Abia acum s-a aflat ce fac, de fapt, vecinii României
Monica Pop, acuzații GRAVE despre ultima măsură impusă de autorități: ”Categoric, este o discriminare!”
Monica Pop, acuzații GRAVE despre ultima măsură impusă de autorități: ”Categoric, este o discriminare!”
FOTO. Imaginile momentului cu logodnica lui Ion Ion Țiriac! S-a pozat așa și fanii au luat-o cu asalt: `Dăruiește-te total!`
FOTO. Imaginile momentului cu logodnica lui Ion Ion Țiriac! S-a pozat așa și fanii au...
Reacţie ŞOCANTĂ! Prinţul Emanuel, declaraţie incredibilă despre împuşcarea ursului Arthur: ”Este o problemă personală”
Reacţie ŞOCANTĂ! Prinţul Emanuel, declaraţie incredibilă despre împuşcarea ursului Arthur: ”Este o problemă personală”
Cea mai mare palmă pentru fostul premier. Tatăl Vioricăi Dăncilă a făcut închisoare pentru furt
Cea mai mare palmă pentru fostul premier. Tatăl Vioricăi Dăncilă a făcut închisoare pentru furt
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei!  A fost surprinsă de camere: „Acum două zile…” Când au văzut cine o însoțea au rămas fără cuvinte…
Mirela Vaida, în stare de șoc! O nouă lovitură din partea atacatoarei! A fost surprinsă...
Gică Hagi a divorțat. Care a fost motivul și câți bani a fost obligat să-i plătească soției
Gică Hagi a divorțat. Care a fost motivul și câți bani a fost obligat să-i...
De ce a murit, de fapt, Nelu Ploieșteanu! Ce s-a întâmplat la ATI. Fiica artistului a rupt tăcerea
De ce a murit, de fapt, Nelu Ploieșteanu! Ce s-a întâmplat la ATI. Fiica artistului...
Persoanele cu boli autoimune vaccinate cu Pfizer. Ce au descoperit medicii israelieni
Persoanele cu boli autoimune vaccinate cu Pfizer. Ce au descoperit medicii israelieni
Horoscop special pentru SÂMBĂTĂ! Vărsătorii au parte de mici câştiguri financiare. Ce se întâmplă cu Balantele
Horoscop special pentru SÂMBĂTĂ! Vărsătorii au parte de mici câştiguri financiare. Ce se întâmplă cu...
O biserică din secolul al XIX-lea a apărut în mijlocul unui lac din Mexic, după 40 de ani de când a fost înghițită de ape
O biserică din secolul al XIX-lea a apărut în mijlocul unui lac din Mexic, după...
Vremea este LA EXTREME! Anunțul ANM
Vremea este LA EXTREME! Anunțul ANM
Fiica lui Brigitte, bucuroasă că Florin Pastramă a plecat din casa lor. Ascunde ceva în sufletul ei
Fiica lui Brigitte, bucuroasă că Florin Pastramă a plecat din casa lor. Ascunde ceva în...
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
BANCUL ZILEI – Jocuri erotice cu tipe agățate în bar
Ce s-a întâmplat cu trei bărbați care încercau să jefuiască o mașina în benzinărie! INCREDIBIL cum a reacționat victima
Ce s-a întâmplat cu trei bărbați care încercau să jefuiască o mașina în benzinărie! INCREDIBIL...
SĂRBĂTOARE MARE mâine, 8 mai 2021. Cui îi spui LA MULȚI ANI
SĂRBĂTOARE MARE mâine, 8 mai 2021. Cui îi spui LA MULȚI ANI
Se dau 400 de lei de persoană! Poți aplica de pe 14 mai. Ce poți să faci cu banii de la stat
Se dau 400 de lei de persoană! Poți aplica de pe 14 mai. Ce poți...
Lovitură DEVASTATOARE pentru șoferi! Documentul devenit OBLIGATORIU. Se dau amenzi uriașe
Lovitură DEVASTATOARE pentru șoferi! Documentul devenit OBLIGATORIU. Se dau amenzi uriașe
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E uluitor ce se întâmplă în fundal, fără acordul tău
Dacă ai această marcă TV, ai face bine să o returnezi dacă mai poți. E...
Zanni a recunoscut ce i-a făcut, de fapt, Elenei Marin la Survivor România. „Aș vrea să mă pedepsesc singur!”
Zanni a recunoscut ce i-a făcut, de fapt, Elenei Marin la Survivor România. „Aș vrea...
Vasile Firanda şi-a omorât partenerul de cină supărat că nu vorbea româneşte. Un deceniu de închisoare, preţul crimei din estul Londrei
Vasile Firanda şi-a omorât partenerul de cină supărat că nu vorbea româneşte. Un deceniu de...
Imaginile dezolării! Ce s-a văzut în casa părintească a Corneliei Catanga?! „Au mai rămas din ea doar treptele de la...”
Imaginile dezolării! Ce s-a văzut în casa părintească a Corneliei Catanga?! „Au mai rămas din...
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai poate fi remediată VIDEO
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre. Eroarea din „Braveheart” care nu mai...
FOTO. Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Gafa care i-a lăsat sânul la vedere
FOTO. Loredana Groza, într-o ipostază rușinoasă pe internet! Gafa care i-a lăsat sânul la vedere
Țara în care cozile de la magazine au fost interzise prin lege de fiul președintelui:
Țara în care cozile de la magazine au fost interzise prin lege de fiul președintelui:...
Vica Blochina, relație cu fostul Biancăi Drăgușanu? Filmare din intimitate cu ea și Alex Bodi, postată pe net: Cum au fost surprinși
Vica Blochina, relație cu fostul Biancăi Drăgușanu? Filmare din intimitate cu ea și Alex Bodi,...
Haos total in echipa Faimosilor! Cum profita Razboinicii de pe urma dezbinarii concurentilor din echipa rosie:"Ma bucur pentru treaba asta!"
Haos total in echipa Faimosilor! Cum profita Razboinicii de pe urma dezbinarii concurentilor din echipa...
Materia primă care a explodat total la zeci de mii de euro. Efectele se resimt în toată lumea, inclusiv în România. Este noul petrol
Materia primă care a explodat total la zeci de mii de euro. Efectele se resimt...
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios proiect din România, unde va investi 3 miliarde de euro
Miliardarul discret al României şi proiectele sale. Acesta a anunţat cel mai mare şi ambiţios...
Jador a făcut-o sa plângă în direct! A izbucnit când a auzit dezvăluirea Faimosului! Momentul, total neașteptat
Jador a făcut-o sa plângă în direct! A izbucnit când a auzit dezvăluirea Faimosului! Momentul,...
DeTALII ȘOC despre divorțul lui Bill Gates! Ce RITUAL ciudat are miliardarul cu fosta iubită
DeTALII ȘOC despre divorțul lui Bill Gates! Ce RITUAL ciudat are miliardarul cu fosta iubită
Primele imagini cu cuțitarul din autobuzul 117! Pus în genunchi și amenințat cu arma de mascați VIDEO
Primele imagini cu cuțitarul din autobuzul 117! Pus în genunchi și amenințat cu arma de...
Sunt cele mai furate mașini. Companiile de asigurări refuză să le mai facă polițe CASCO!
Sunt cele mai furate mașini. Companiile de asigurări refuză să le mai facă polițe CASCO!