Cel mai mare secret al Lidiei Buble. Nimeni nu se aștepta la asta! Câte clase a absolvit artista

Publicat: 26/07/2020 | 22:25
Cel mai mare secret al Lidiei Buble. Nimeni nu se aștepta la asta! Câte clase a absolvit artista

Lidia Buble, una dintre cele mai în vogă artiste de la noi, a avut un secret, despre care, cel mai probabil, nu își dorea nimeni să afle. Înainte să fie vedeta, cântăreața a fost la un pas să pice examenul de Bacalaureat.

Cântăreața nu a fost deloc un copil eminent în ale învățăturii, iar examenul de bacalaureat a reușit să-l ia chiar la limită, având media 6.01! Aceasta a obținut la limba română doar nota 5,55, la istorie nota 5,3, dar marele noroc al său a fost nota la georgrafie acolo unde a obținut 7,2! După ce a absolvit 12 clase, cântăreața nu și-a mai continuat studiile.

Citește și: Campionul mondial Florin Mureșan, de urgență la spital: “A suferit o fractură de coloana cervicală”. Lidia Buble a implorat să se facă donații pentru operații și tratamente

A muncit de mică

Și pentru că face parte dintr-o familie numeroasă, Lidia a fost nevoită să muncească de mică. Așa că înainte de a ajunge pe scenă, aceasta a fost femeie de serviciu la o tipografie din orașul său natal, dar a spălat și vase și facea curat la o cafea din mall-ul orașului Deva, acolo unde s-a născut. „Am spălat vase și făceam curat la cafeneaua de pe mall Deva și am lucrat la solar, acolo”, a spus ea.

Acum este o femeie bogată

Lidia Buble deține firma “Lidia Buble Art SRL”, înființată la finalul anului 2017, prin care îşi desfăşoară activitatea muzicală. Deşi firma artistei a avut doar o lună de activitate în anul în care a fost înființată, aceasta a bifat un profit net de 111.441 de lei, adică aproximativ 24.000 de euro.

Anul 2018 pe de altă, nu a fost unul atât de profitabil din punct de vedere financiar, deoarece profitul net al “Lidia Buble Art SRL” a fost de doar 62.104 lei, ceea ce înseamnă că, în cele 12 luni din 2018, vedeta a câștigat de două ori mai puțin decât o făcuse într-o lună, în 2017.

Afacerile din 2019 au explodat

Potrivit ultimelor rezultate de la Ministerul de Finanțe, valabile pentru anul 2019, firma Lidiei Buble s-a redresat considerabil anul trecut.

Nu rata: Răzvan Simion va suferi enorm după această dezvăluire! Lidia Buble, mesaj pentru noul iubit: “Noi doi…”

Astfel, s-a înregistrat un profit net de 198.824 de lei, aproximativ 40.000 e euro, de trei ori mai mare decât cel bifat în 2018. În ceea ce privește datoriile, firma artistei are datorii nesemnificative, de 1.155 lei la finalul lui 2019.