Cele mai sexy imagini cu Roxana Vancea de la Exatlon! A arătat tot

Publicat: 13/10/2018 | 11:01

Roxana Vancea este cu siguranță cea mai sexy concurentă de la Exatlon! De când a intrat în competiția sportivă din Republica Dominicană, telespectatorii au avut parte de un „peisaj” de vis. Anii de sport își spun cuvântul, corpul brunetei fiind fără cusur! 

Roxana Vancea este o apariție extrem de provocatoare la Exatlon. Fosta asistentă tv, în prezent antrenoare de fitness, arată impecabil și le-a oferit telespectatorilor imagini de neuitat în cadrul probelor sportive. Roxana i-a înnebunit pe colegii ei de la Exatlon încă de la început. Când a intrat în concurs, Lili Sandu a observat imediat reacția băieților din ambele echipe: „Gata, băieții sunt dați pe spate!”. (Vezi aici Roxana Vancea, scene de infarct la EXATLON! Fanii sunt în delir)

Concurenții de la Exatlon sunt mereu cu ochii pe formele Roxanei Vancea

Roxana Vancea a făcut furori la Exatlon în rândul concurenților. Formele ei i-au făcut pe bărbații din competiție să-și piardă concentrarea de multe ori. Și telespectatorii o consideră cea mai sexy concurentă de la Exatlon și speră că va rămâne în competiție mult timp, pentru a se putea bucura în continuare de imaginile provocatoare cu superba brunetă. În timpul probelor sportive, chiar dacă stă în poziții în care alți concurenți nu arată foarte bine, Roxana Vancea este parcă scoasă din revistele pentru bărbați. (Citește și EXATLON România. Câți bani primește Roxana Vancea pentru participarea la emisiunea-concurs)

 

Citește și...