Celebra Lexy a ”rupt” Bucureștii în două cu un Ferrari de 100.000 €!

Publicat: 23/10/2018 | 23:00

Fiica unui milionar celebru din România s-a reinventat. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) Celebra Lexy a făcut furori pe străzile Capitalei cu noua ei bijuterie pe patru roți, care ascunde sub capotă sute de cai putere. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră, imagini savuroase cu Ferrari-ul de 100.000 de euro al uneia dintre cele mai sexy românce. (CITEȘTE ȘI: CU CE FORME ULUITOARE L-A ZĂPĂCIT SOSIA BIANCĂI PE VICTOR SLAV! BLONDA E PUR ȘI SIMPLU ”BOMBĂ CU CEAS”)

Alexandra Ghinea, cunoscută publicului larg drept Lexy, fiica renumitului om de afaceri Nicolae Ghinea, este, fără doar și poate, una dintre cele mai invidiate tinere de la noi din țară. Își poate permite o viață de nabab și, în plus, a fost înzestrată de mama natură cu un fizic de invidiat, care taie răsuflarea tuturor. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Apariție strălucitoare, la bordul unui Ferrari

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe frumoasa blondină în cartierul milionarilor din București, Primăverii. Lexy a avut o apariție de-a dreptul răvășitoare la volanul unei veritabile bijuterii pe patru roți. (Cum câștigi bani rapid) Mai exact, fiica reputatului om de afaceri a ieșit la plimbare prin Capitală cu un Ferrari care este evaluat la aproximativ 100.000 de euro. (NU RATA, AICI: VICTOR SLAV, ÎN IPOSTAZE TANDRE CU SOSIA BIANCĂI DRĂGUŞANU.)

Însoțită de o prietenă, Lexy s-a suit la volanul bolidului – care este înmatriculat în Monaco, acolo unde a stat până acum ceva timp –  și a plecat la plimbare pe străzile Bucureștiului, furând privirile trecătorilor. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Lexy a ”rupt” Bucureștii în două cu un Ferrari de 100.000 €!

Lexy a petrecut cu Cristiano Ronaldo

Lexy a petrecut, la un moment dat, la Ibiza în compania lui Cristiano Ronaldo (DETALII AICI). Provine dintr-o familie înstărită, își permite să își îndeplinească toate dorințele extravagante și orice apariție a frumoasei blonde la evenimente mondene din țara sau străinătate este intens comentată.

De altfel, Alexandra pare că încearcă să nu rateze niciun eveniment important din principalele destinații de distracție ale planetei.(NU RATA, AICI: O SEXY-POLIȚISTĂ & COLEGUL EI L-AU ”REȚINUT” PE DORIAN POPA ÎN TRAFIC)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...