Celebrul chef Cătălin Scărlătescu dezvăluie trucurile pentru o masă de Crăciun super-gustoasă

Autor:
Publicat: 23/12/2019 | 23:01

Celebrul chef Cătălin Scărlătescu dezvăluie trucurile pentru o masă de Crăciun super-gustoasă. Juratul de la Antenă te ajută să salvezi lucrurile în bucătărie.

Masa de Crăciun reprezintă momentul în care stăm alături de cei dragi, ne bucurăm de bucate tradiționale alese şi de poveşti plăcute. Pentru unii dintre noi însă, timpul nu e atât de îngăduitor şi devine insuficient pentru a pregăti bucatele specifice acestei sărbători. Putem schimba asta, însă, cu puţină organizare şi, de ce nu, ajutor.

Ca totul să meargă ca pe roate, înainte de toate trebuie să ne stabilim cu exactitate mâncărurile pe care vrem să le preparăm. După ce am stabilit ce le vom servi invitaţilor, facem o listă cu ingredientele necesare pentru prepararea bucatelor. Iar apoi dăm fuga la piaţă şi cumpărăm toate produsele trecute pe listă. (CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU, LA INSULA IUBIRII?! ANUNȚUL SUBLIMINAL FĂCUT DE JURATUL CHEFI LA CUȚITE DE LA ANTENA 1)

”Pe masa de Crăciun trebuie să punem de toate. Toate preparatele culinare pe care le dorim. Doar că nu trebuie să exagerăm. Trebuie doar să gustam. La fel stă treaba și cu băutura. Nu trebuie să exagerăm, că ajungem la spital. N-ai cum să nu guști din toate «porcăriile». Șoriciul trebuie să fie neapărat pârlit. În piftie trebuie să punem capul de porc și «adidașii» (piciorușele, n.r.). Iar toba trebuie să fie băgată în stomac. Nu trebuie să folosim chimicale. Iar cozonacul fără rahat e pustiu”, a declarat Cătălin Scărlătescu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA.

„La mine tot timpul se înfiripă câte ceva”

Cel mai șarmant chef din România a făcut declarații fabuloase, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România. Cătălin Scărlătescu a vorbit deschis despre însurătoare. (VEZI ȘI: MOMENT IN MEMORIAM RĂZVAN CIOBANU LA CHEFI LA CUȚITE! S-A AFLAT LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE REGRETATUL DESIGNER ȘI CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU)

”În viața sentimentală stau de la foarte bine în sus. Anul 2019 a început în forță. Am planuri destul de serioase. În primul rând, peste câteva zile începem filmările pentru sezonul 7 de la «Chefi la cuțite». Am înțeles de la colegii mei că în sezonul ăsta s-au prezentat cei mai mulți concurenți la preselecții. Săptămâna trecută (n.r. martie) am fost în Israel, am fost la Ierusalim. M-am dus la biserică, la cruce, la Mormântul Sfânt, la toate. Eu cu divinitatea am o altfel de legătură, foarte interesantă. O să aflați când o să îmi pun eu verigheta pe deget. Deocamdată nu. La mine tot timpul se înfiripă câte ceva. Norocul meu e că nu-s atât de bătrân. Încă mă simt bine, am spre 50, dar pe interior sunt foarte tânăr”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Își dorește foarte tare un copil

„Am avut câteva femei senzaționale în viața mea. Toate au fost deosebite. Mi-au plăcut femeile inteligente, independente. Nu am urmărit frumusețea fizică, să arate perfect, ci să mă atragă mereu cu inteligența. La toate țin şi acum, am rămas cu amintiri frumoase şi le respect. După părerea mea, cea mai sigură formă de agățat este să îi spui unei femei direct, față în faţă. Cel mai bine este să comunici cu ele, de la început, fără ocolişuri. Nu sunt genul de om să mă afişez cu persoana la braţ, dacă ele îşi doresc publicitate, să fie sănătoase. Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple”, a mai mărturisit juratul “Chefi la cuțite“ pentru o publicație din România.