Acasă » Cancan » Celebrul Crocodilul denunță ”mafia” din închisori: ”Adoptă un regulament personal comunist, racolează deținuți și…”

Celebrul Crocodilul denunță ”mafia” din închisori: ”Adoptă un regulament personal comunist, racolează deținuți și…”

De: Răzvan Scarlat 23/08/2018 | 19:03

După doi de detenție, timp în care a fost mutat de la un penitenciar la altul, în condițiile în care era grav bolnav, judecătorul Stan Mustață a încetat din viață în 8 august 2018, la fix patru ani după ce lotul lui Dan Voiculescu a fost condamnat la ani grei de pușcărie.  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor declarații-bombă în cazul morții judecătorului Mustață. Bogdan Dumitrache, cunoscut drept “Crocodilul”, a rupt tăcerea din închisoare.

Transferat la 2:00 noaptea de la Penitenciarul Rahova la cel din Giurgiu, deși starea sa de sănătate era deteriorată, Stan Mustață a murit! Celebrul ”Crocodilul”, condamnat în primă instanţă în dosarul ”Măcelului de la Plaza Mall”, este ferm convins că judecătorul a trecut în neființă din cauza unui abuz, comis de Dragoș Străjeru, directorul adjunct al închisorii Rahova.  

Prin intermediul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Bogdan Dumitrache denunță “mafia” existentă în penitenciarul Rahova, unde se află încarcerat. Comisar șef Dragoș Străjeru și finul acestuia, Florea Marius, ar teroriza, pur și simplu, deținuții, pe care i-ar obliga să se “toarne” unul pe celălalt în schimbul anumitor facilități. Pe scurt, moartea judecătorului Stan Mustață a deschis cutia Pandorei!

Cei care nu ar coopera ar fi mutați în penitenciare din țară, pentru a fi cât mai departe de familie. În plus, deținuții care nu ar accepta să fie “sifoane” pentru Dragoș Străjeru s-ar alege și cu ridicarea dreptului la muncă. Bogdan Dumitrache, cunoscut drept ”Crocodilul”, susține că Stan Mustață a trecut în neființă din cauza unor abuzuri comise chiar de directorul adjunct de la Rahova. (VEZI AICI: CELEBRUL FANE CĂPĂȚÂNĂ ARUNCĂ TOTUL ÎN AER: ”MI S-A PLÂNS CĂ VA MURI! AVEA MEREU LACRIMI ÎN OCHI! PUR ȘI SIMPLU, L-AU…”)

Aceste curse cu duba la ora 2 noaptea se fac doar pentru anumiți deținuți, mai exact pentru cei care creează foarte mari probleme, care sunt recalcitranți sau care aduc injurii personalului penitenciarului. Nicidecum o persoană la vârsta domnului Mustață nu putea fi trimisă la ora 2 noaptea către penitenciarul Giurgiu. L-am cunoscut personal în perioada când eram pe carantină, pe secția a doua.

Am stat o lună cu el și mi-am dat seama că este o persoană care nu poate să creeze nicio problemă, nu deranja pe nimeni. Pur și simplu a fost o ambiție a domnului comisar Dragoș Străjeru. Cel mai dureros este că acesta amenință deținuții că dacă acest fapt va fi adus la cunoștință domnului director Alexandru Darie va avea multe probleme. Acest aspect nu este știut de cel din urmă”, a spus, din penitenciar, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Bogdan Dumitrache.

Imediat după ce Stan Mustață a decedat, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au deschis un dosar de moarte suspectă în cazul fostului judecător. Demersul a venit în urma unei sesizări depuse de către reprezentanţii Spitalului “Carol Davila”. La rândul ei, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a anunțat că a demarat o anchetă la nivelul Penitenciarelor Jilava și Giurgiu, în urma decesului magistratului. (CITEȘTE ȘI: UN DEȚINUT CELEBRU ACUZĂ: ”JUDECĂTORUL MUSTAȚĂ A FOST EXECUTAT CU PREMEDITARE!”)

Bogdan Dumitrescu, acuze fără precedent. “Ajungi între ciocan și nicovală!”

Cel cunoscut drept “Crocodilul” a continuat cu acuzele la adresa lui Dragoș Străjeru. Adjunctul Penitenciarului Rahova e direct acuzat că și-a creat o structură de tipul clanurilor interlope. Ceea ce fac acum este un strigăt de disperare din cauza a două persoane angajate în penitenciarul Rahova, care prin funcțiile pe care le au comit abuzuri și nimeni nu-i poate trage la răspundere și, mai mult de atât, vor ca alții să le urmeze exemplul. Prima este comisarul șef Dragoș Străjeru care deține funcția de șef regim și pază și, totodată, este și șeful comisiei de munci. Acesta adoptă un regulament personal, exact ca pe vremea comunistă. Dânsul racolează deținuți care să îi ofere informații despre alții, oferindu-le, în schimb, un loc de muncă sau anumite privilegii. În cazul în care refuzi acest pact, ajungi să faci toată pedeapsa. Mai mult, te pot trimite la alte penitenciare din țară pentru a-ți executa sentința, fapt care îți îngrădește posibilitatea de a mai fi vizitat de părinți, soție, copii, într-un cuvânt de familie.

Astfel că ajungi între ciocan și nicovală. Fără să vrei, ești pus în situația de a spune adevăruri sau neadevăruri despre alți deținuți pentru a intra în grațiile acestuia. Altfel ajungi să-l ai pe Dragoș Străjeru ca dușman. Ce este mai dureros este că și-a făcut un fel de clan. Spun asta pentru că și-a racolat tot personalul tânăr pe care l-a instruit să-i urmeze exemplul, făcând abuzuri. Exemplu este și finul acestuia care este comandantul secției a patra, domnul comisar șef Florea Marius. Acesta, pe lângă faptul că nu se conformează atribuțiilor pe care le are ca și comandant de secție, nu ascultă și nici nu rezolvă problemele deținuților fără vreun avantaj, acela de a coopera cu dânsul pentru a afla multe adevăruri sau neadevăruri despre alți deținuți forțați să colaboreze cu acesta, ne-a mai spus Bogdan Dumitrache. (CITEȘTE ȘI: REVOLTĂ FĂRĂ PRECEDENT ÎN PENITENCIARELE DIN ROMÂNIA… 2.000 DE DEȚINUȚI CER SĂ FIE ELIBERAȚI!)

Este sigur că va avea soarta lui Stan Mustață!

“Crocodilul” este convins că va fi trimis la alt penitenciar în urma dezvăluirilor făcute pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România și a continuat cu mărturiile explozive. Sunt sigur că în urma acestui interviu, de răzbunare, voi fi scos de la munca pe care o am și trimis la alt penitenciar din țară, invocându-mi că este o decizie a ANP-ului, care nu are nicio vină. Toate aceste mutări se fac la cererea directorului adjunct Dragoș Străjeru către ANP. Toate controalele Ministerului Justiției și ANP-ului care vin în penitenciar sunt făcute doar către anumite secții, unde sunt întrebați doar anumiți deținuți, care, de fapt, sunt oamenii domnului Străjeru și beneficiază de avantajele acestuia.

Mă ofer voluntar să fiu scos de orice comisie de control pentru a aduce mult mai multe detalii despre domnul director adjunct Dragoș Străjeru. Prin această campanie și prin faptul că veți afișa un număr de telefon pentru ca deținuții și familiile lor care au avut probleme cu acest comisar șef să sune, vom putea și noi, deținuții, să ne executăm pedeapsa în liniște și să nu mai stăm în teroare, că dacă nu vom colabora ne vor scoate de la muncă sau ne vor duce în alt penitenciar din țară, nemaiputând fi vizitați de familii, cum a fost și cazul domnului judecător Mustață, a încheiat Bogdan Dumitrache care, până să se predea autorităților din țară, a locuit în Costa Rica, a deţinut una dintre cele mai cunoscute firme de securitate din America Centrală. (NU RATA: CELEBRUL ”CROCODILUL” FACE DEZVĂLUIRI-BOMBĂ DIN COSTA RICA: ”SUNT O VICTIMĂ POLITICĂ! PROCURORUL M-A AMENINŢAT DIRECT: VEI ÎMBĂTRÂNI LA ÎNCHISOARE!”)

Deținuții sau familiile lor care au informaţii despre acest „mafia” din penitenciare sunt rugați să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226). CANCAN.RO asigură confidențialitatea

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...