Home » Cancan » Celebrul Crocodilul denunță ”mafia” din închisori: ”Adoptă un regulament personal comunist, racolează deținuți și…”

Celebrul Crocodilul denunță ”mafia” din închisori: ”Adoptă un regulament personal comunist, racolează deținuți și…”

De: Răzvan Scarlat 23/08/2018 | 19:03

După doi de detenție, timp în care a fost mutat de la un penitenciar la altul, în condițiile în care era grav bolnav, judecătorul Stan Mustață a încetat din viață în 8 august 2018, la fix patru ani după ce lotul lui Dan Voiculescu a fost condamnat la ani grei de pușcărie. (Super oferte la accesorii gamingCANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor declarații-bombă în cazul morții judecătorului Mustață. Bogdan Dumitrache, cunoscut drept “Crocodilul”, a rupt tăcerea din închisoare.

Transferat la 2:00 noaptea de la Penitenciarul Rahova la cel din Giurgiu, deși starea sa de sănătate era deteriorată, Stan Mustață a murit! Celebrul ”Crocodilul”, condamnat în primă instanţă în dosarul ”Măcelului de la Plaza Mall”, este ferm convins că judecătorul a trecut în neființă din cauza unui abuz, comis de Dragoș Străjeru, directorul adjunct al închisorii Rahova. (Console si accesorii gaming

Prin intermediul CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Bogdan Dumitrache denunță “mafia” existentă în penitenciarul Rahova, unde se află încarcerat. Comisar șef Dragoș Străjeru și finul acestuia, Florea Marius, ar teroriza, pur și simplu, deținuții, pe care i-ar obliga să se “toarne” unul pe celălalt în schimbul anumitor facilități. Pe scurt, moartea judecătorului Stan Mustață a deschis cutia Pandorei!

Cei care nu ar coopera ar fi mutați în penitenciare din țară, pentru a fi cât mai departe de familie. În plus, deținuții care nu ar accepta să fie “sifoane” pentru Dragoș Străjeru s-ar alege și cu ridicarea dreptului la muncă. Bogdan Dumitrache, cunoscut drept ”Crocodilul”, susține că Stan Mustață a trecut în neființă din cauza unor abuzuri comise chiar de directorul adjunct de la Rahova. (VEZI AICI: CELEBRUL FANE CĂPĂȚÂNĂ ARUNCĂ TOTUL ÎN AER: ”MI S-A PLÂNS CĂ VA MURI! AVEA MEREU LACRIMI ÎN OCHI! PUR ȘI SIMPLU, L-AU…”)

Aceste curse cu duba la ora 2 noaptea se fac doar pentru anumiți deținuți, mai exact pentru cei care creează foarte mari probleme, care sunt recalcitranți sau care aduc injurii personalului penitenciarului. Nicidecum o persoană la vârsta domnului Mustață nu putea fi trimisă la ora 2 noaptea către penitenciarul Giurgiu. L-am cunoscut personal în perioada când eram pe carantină, pe secția a doua.

Am stat o lună cu el și mi-am dat seama că este o persoană care nu poate să creeze nicio problemă, nu deranja pe nimeni. Pur și simplu a fost o ambiție a domnului comisar Dragoș Străjeru. Cel mai dureros este că acesta amenință deținuții că dacă acest fapt va fi adus la cunoștință domnului director Alexandru Darie va avea multe probleme. Acest aspect nu este știut de cel din urmă”, a spus, din penitenciar, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Bogdan Dumitrache.

Imediat după ce Stan Mustață a decedat, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au deschis un dosar de moarte suspectă în cazul fostului judecător. Demersul a venit în urma unei sesizări depuse de către reprezentanţii Spitalului “Carol Davila”. La rândul ei, Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a anunțat că a demarat o anchetă la nivelul Penitenciarelor Jilava și Giurgiu, în urma decesului magistratului. (CITEȘTE ȘI: UN DEȚINUT CELEBRU ACUZĂ: ”JUDECĂTORUL MUSTAȚĂ A FOST EXECUTAT CU PREMEDITARE!”)

Bogdan Dumitrescu, acuze fără precedent. “Ajungi între ciocan și nicovală!”

Cel cunoscut drept “Crocodilul” a continuat cu acuzele la adresa lui Dragoș Străjeru. Adjunctul Penitenciarului Rahova e direct acuzat că și-a creat o structură de tipul clanurilor interlope. Ceea ce fac acum este un strigăt de disperare din cauza a două persoane angajate în penitenciarul Rahova, care prin funcțiile pe care le au comit abuzuri și nimeni nu-i poate trage la răspundere și, mai mult de atât, vor ca alții să le urmeze exemplul. Prima este comisarul șef Dragoș Străjeru care deține funcția de șef regim și pază și, totodată, este și șeful comisiei de munci. Acesta adoptă un regulament personal, exact ca pe vremea comunistă. Dânsul racolează deținuți care să îi ofere informații despre alții, oferindu-le, în schimb, un loc de muncă sau anumite privilegii. În cazul în care refuzi acest pact, ajungi să faci toată pedeapsa. Mai mult, te pot trimite la alte penitenciare din țară pentru a-ți executa sentința, fapt care îți îngrădește posibilitatea de a mai fi vizitat de părinți, soție, copii, într-un cuvânt de familie.

Astfel că ajungi între ciocan și nicovală. Fără să vrei, ești pus în situația de a spune adevăruri sau neadevăruri despre alți deținuți pentru a intra în grațiile acestuia. Altfel ajungi să-l ai pe Dragoș Străjeru ca dușman. Ce este mai dureros este că și-a făcut un fel de clan. Spun asta pentru că și-a racolat tot personalul tânăr pe care l-a instruit să-i urmeze exemplul, făcând abuzuri. Exemplu este și finul acestuia care este comandantul secției a patra, domnul comisar șef Florea Marius. Acesta, pe lângă faptul că nu se conformează atribuțiilor pe care le are ca și comandant de secție, nu ascultă și nici nu rezolvă problemele deținuților fără vreun avantaj, acela de a coopera cu dânsul pentru a afla multe adevăruri sau neadevăruri despre alți deținuți forțați să colaboreze cu acesta, ne-a mai spus Bogdan Dumitrache. (CITEȘTE ȘI: REVOLTĂ FĂRĂ PRECEDENT ÎN PENITENCIARELE DIN ROMÂNIA… 2.000 DE DEȚINUȚI CER SĂ FIE ELIBERAȚI!)

Este sigur că va avea soarta lui Stan Mustață!

“Crocodilul” este convins că va fi trimis la alt penitenciar în urma dezvăluirilor făcute pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România și a continuat cu mărturiile explozive. Sunt sigur că în urma acestui interviu, de răzbunare, voi fi scos de la munca pe care o am și trimis la alt penitenciar din țară, invocându-mi că este o decizie a ANP-ului, care nu are nicio vină. Toate aceste mutări se fac la cererea directorului adjunct Dragoș Străjeru către ANP. Toate controalele Ministerului Justiției și ANP-ului care vin în penitenciar sunt făcute doar către anumite secții, unde sunt întrebați doar anumiți deținuți, care, de fapt, sunt oamenii domnului Străjeru și beneficiază de avantajele acestuia.

Mă ofer voluntar să fiu scos de orice comisie de control pentru a aduce mult mai multe detalii despre domnul director adjunct Dragoș Străjeru. Prin această campanie și prin faptul că veți afișa un număr de telefon pentru ca deținuții și familiile lor care au avut probleme cu acest comisar șef să sune, vom putea și noi, deținuții, să ne executăm pedeapsa în liniște și să nu mai stăm în teroare, că dacă nu vom colabora ne vor scoate de la muncă sau ne vor duce în alt penitenciar din țară, nemaiputând fi vizitați de familii, cum a fost și cazul domnului judecător Mustață, a încheiat Bogdan Dumitrache care, până să se predea autorităților din țară, a locuit în Costa Rica, a deţinut una dintre cele mai cunoscute firme de securitate din America Centrală. (NU RATA: CELEBRUL ”CROCODILUL” FACE DEZVĂLUIRI-BOMBĂ DIN COSTA RICA: ”SUNT O VICTIMĂ POLITICĂ! PROCURORUL M-A AMENINŢAT DIRECT: VEI ÎMBĂTRÂNI LA ÎNCHISOARE!”)

Deținuții sau familiile lor care au informaţii despre acest „mafia” din penitenciare sunt rugați să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226). CANCAN.RO asigură confidențialitatea

Parteneri
Bianca Drăgușanu, LOVITURĂ pentru Alex Bodi, după ce s-a despărțit de Daria Radionova: ”Toți cei care sunteți … ”
Bianca Drăgușanu, LOVITURĂ pentru Alex Bodi, după ce s-a despărțit de Daria Radionova: ”Toți cei...
Se schimbă harta Europei?! Documentul care pune toată lumea pe jar. Panică totală aproape de graniţa României
Se schimbă harta Europei?! Documentul care pune toată lumea pe jar. Panică totală aproape de...
Cum vrea Florin Călinescu să fie îngropat, de fapt. A șocat juriul la Românii au Talent: ”O, Doamne!”
Cum vrea Florin Călinescu să fie îngropat, de fapt. A șocat juriul la Românii au...
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate la 37 de ani: `Tinerețea dispare`
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate...
Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia lui
Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin gând nu-ți trece asta:
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
Mama inginerului ucis de polițiști, declarații în hohote de plâns! Ce a spus femeia
Mama inginerului ucis de polițiști, declarații în hohote de plâns! Ce a spus femeia
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Horoscop SPECIAL marţi, 20 aprilie. Se anunţă multe răsturnări de situaţie pentru această zodie
Horoscop SPECIAL marţi, 20 aprilie. Se anunţă multe răsturnări de situaţie pentru această zodie
Un bebeluș a murit după ce mama l-a născut acasă, pe ascuns, apoi l-a abandonat în cadă, la Cluj. Femeia mai are 5 copii
Un bebeluș a murit după ce mama l-a născut acasă, pe ascuns, apoi l-a abandonat...
Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO
Cel mai rușinos moment de la funeraliile Printului Philip. FOTO
Vești bune pentru români! Când scăpăm de restricții
Vești bune pentru români! Când scăpăm de restricții
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest an
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest...
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
L-a surprins pe un individ cum îi făcea fotografii sub fustița fiicei lui. În acel moment A ÎNNEBUNIT! Ce a putut să-i facă tatal copilului
L-a surprins pe un individ cum îi făcea fotografii sub fustița fiicei lui. În acel...
Diagnostic crunt pentru una dintre cele mai celebre cântărețe. Are o boală psihică
Diagnostic crunt pentru una dintre cele mai celebre cântărețe. Are o boală psihică
Horoscop marți, 20 aprilie. Marți, trei ceasuri rele. Zodia care va avea parte numai de probleme
Horoscop marți, 20 aprilie. Marți, trei ceasuri rele. Zodia care va avea parte numai de...
COD ROȘU! Rusia, desfăşurare de forţe la graniţă cu cele mai puternice arme
COD ROȘU! Rusia, desfăşurare de forţe la graniţă cu cele mai puternice arme
Vaccinul cu eficiență 0 împotriva COVID. Milioane de oameni l-au făcut deja
Vaccinul cu eficiență 0 împotriva COVID. Milioane de oameni l-au făcut deja
Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este incredibil
Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este...
Florin Călinescu a jignit-o pe Irina Rimes la Românii au Talent. A fost lipsit de milă, Andra și-a cerut scuze imediat
Florin Călinescu a jignit-o pe Irina Rimes la Românii au Talent. A fost lipsit de...
NEWS ALERT Euro urcă la un nou maxim istoric
NEWS ALERT Euro urcă la un nou maxim istoric
Mâine este pomenit un MARE SFÂNT. Calendar 20 aprilie
Mâine este pomenit un MARE SFÂNT. Calendar 20 aprilie
Ce se întâmplă cu Laura Cosoi și soțul ei?! Conflictul e uriaș! Fosta lui Smiley nu are o viață liniștită!
Ce se întâmplă cu Laura Cosoi și soțul ei?! Conflictul e uriaș! Fosta lui Smiley...
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce urmează e ULUITOR
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Bomba sexy l-a părăsit pe Tecău pentru milionar! Drama Nataliei: e atât de frumoasă, dar a fost bătută măr de iubit. FOTO
Bomba sexy l-a părăsit pe Tecău pentru milionar! Drama Nataliei: e atât de frumoasă, dar...
Iubita românului de la Juventus îl face până și pe Ronaldo sa învârtă capul! :) Cum poate să arate tânăra
Iubita românului de la Juventus îl face până și pe Ronaldo sa învârtă capul! :)...
Ion Țiriac a avut coronavirus! Miliardarul a dezvăluit ce vaccin anti-COVID și-a făcut: „Dacă ai minte, n-ai cum să nu-l faci
Ion Țiriac a avut coronavirus! Miliardarul a dezvăluit ce vaccin anti-COVID și-a făcut: „Dacă ai...
Veste importantă pentru românii care aleg Grecia ca destinație turistică. Oficialii au anunțat ridicarea carantinei obligatorii la intarea în țară
Veste importantă pentru românii care aleg Grecia ca destinație turistică. Oficialii au anunțat ridicarea carantinei...
A murit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri
A murit unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte două ţări europene
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Scenă șocantă în curtea Spitalului! Ce făceau angajații cu un pacient mort de COVID! Era într-un sac negru și...
Scenă șocantă în curtea Spitalului! Ce făceau angajații cu un pacient mort de COVID! Era...
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
Curs valutar RECORD! Cât a ajuns să coste UN EURO: E maxim istoric
Curs valutar RECORD! Cât a ajuns să coste UN EURO: E maxim istoric
Chestionarul auto care te transformă în PIETON. Chiar și șoferii experimentați au greșit
Chestionarul auto care te transformă în PIETON. Chiar și șoferii experimentați au greșit