Celebrul fotomodel american a ”flituit-o” pe Andreea Sasu ca să-i reintre în grații moștenitoarei ”Topshop”

Autor: I.D.
Publicat: 16/05/2019 | 22:54

Tensiunile în triunghiul format din Andreea Sasu, Jeremy Meeks și Chloe Green continuă! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, are detalii de ultimă oră după ce românca noastră a ajuns în presa internațională, ca potențială „vinovată” de o eventuală despărțire a lui Jeremy de logodnica lui. (Avantajele oferite de un studio de videochat) Se pare că faimosul model american, cunoscut și drept „cel mai sexy infractor din lume”, încearcă prin toate mijloacele să își împace iubita și să îi demonstreze că relația cu Andreea este una strict profesională.

(Citește și: Primele declarații ale sexy-româncei despre legătura cu faimosul Jeremy Meeks + despre logodnica acestuia)

Zilele trecute, apariția Andreei Sasu (29 ani), pe covorul roșu de la Cannes, la brațul lui Jeremy Meeks a stârnit numeroase controverse, despre care au scris toate tabloidele din lume. Cel mai mult ar fi avut de suferit logodnica lui Jeremy, Chloe Green, moştenitoarea unui imperiu de miliarde de dolari, care, potrivit zvonurilor, ar fi pus punct relației. Însă americanul nu concepe așa ceva și face tot posibilul să îi demonstreze iubitei lui că nu are nicio legătură sentimenală cu bruneta sexy. (CITEȘTE AICI: Andreea Sasu a pozat goală! Pictorialul incendiar l-a făcut în Milano)

Jeremy Meeks a pus-o în umbră pe Andreea Sasu

După ce Meeks a postat, la câteva ore de la eveniment, o fotografie cu iubita lui, Chloe, la care a scris că încă se iubesc foarte mult și nu s-au despărțit (Vezi AICI toate detaliile), CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a aflat că situația ar fi mult mai gravă decât pare. Și, într-adevăr, „problema” relației ar fi chiar fosta iubită a lui Philipp Plein. Ca să-i reintre în grații moștenitoarei ”Topshop”, celebrul fotomodel american a ”flituit-o” pe Andreea Sasu. (Cel mai bine platit job din București)

Primul pas a fost să o șteargă de la prieteni, de pe Instagram, deși ea încă îl urmărește. Apoi, americanul a postat o imagine de la Cannes, în care apare alături de româncă și de un alt prieten. A profitat și a pus-o în umbră pe sexoasa brunetă, scoțându-l, în schimb, în evidență pe amicul său. Mai mult decât atât, a tag-uit pe toată lumea în imagine, mai puțin pe Andreea Sasu. (Vezi și: Andreea Sasu a „detonat” Instagram-ul! Bruneta s-a pozat bălăcindu-se goală în cadă!)

Jeremy Meeks nu i-a dat tag Andreei Sasu la fotografia pe care a postat-o

Andreea a încercat de altfel și ea să îl ajute pe Jeremy, declarând, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că relația lor este strict profesională, prin prisma faptului că ambii sunt ambasadori ai unui brand de haine italian. „Nu știu care este relația dintre ei, însă noi doi ne vedem doar în interes profesional. Eu o cunosc și sincer, nu am toată simpatia pentru ea”, ne-a declarat Andreea Sasu, referindu-se atât la legătura dintre ea și Jeremy, cât și la celebra iubită a acestuia. (Citește AICI toate detaliile)

Andreea Sasu a petrecut un weekend nebun cu vedeta din Prison Break

Andreea Sasu a petrecut două zile fabuloase în compania celebrului actor american Amaury Nolasco, alias Fernando Sucre din ”Prison Break”. Bruneta şi-a amintit cu plăcere de prima întâlnire cu ”Sucre”, mărturisind că a fost o pură întâmplare şi că soarta i-a adus de două ori în acelaşi loc. ”Ne-am cunoscut la evenimentul JACOB & CO, de la Billionaire Porto Cervo. Un prieten bun de-al meu, Flavio Briatore, mi l-a prezentat. Eram în localul lui şi vorbeam despre filmul meu favorit, care din întâmplare e «Prison Break» şi atunci el mi-a spus că Amaury trebuie să fie şi el prezent la acel eveniment. Deci, pur şi simplu coincidenţă! Şi aseară ne-am întâlnit din nou la ziua de naştere a lui Fawaz Gruosi. El era lângă mine”, a povestit Andreea Sasu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Fosta iubită a lui Philipp Plein s-a arătat încântată de întâlnirea cu celebrul actor şi a mărturisit că i-ar plăcea să aibă ocazia să-l reîntâlnească: ”E un prieten bun, iar eu îl ador ca actor! E unul din favoriţii mei! Şi e un bărbat pe care îl ador. Nu aveam partener în seara aceea. Eu eram doar cu prieteni. El a fost mereu lângă mine, însă erau foarte multe persoane lângă mine, prieteni, şi lui îi era teamă să vorbească cu mine pentru că avea senzaţia că sunt cu cineva. Mi-ar plăcea, e un bărbat adevărat din cât l-am cunoscut şi ceea ce am auzit. De-abia ne-am trezit şi acum i-am răspuns la mesaj. Normal că îmi face plăcere să îl revăd. Este preferatul meu!”. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...