Primele declarații ale sexy-româncei despre legătura cu faimosul Jeremy Meeks + despre logodnica acestuia: ”Nu am toată simpatia pentru ea…”

Autor: I.D.
Publicat: 15/05/2019 | 22:49

Andreea Sasu (29 ani) a ajuns în paginile tabloidelor din întreaga lume, după ce a apărut pe covorul roșu de la Cannes la brațul lui Jeremy Meeks, cunoscut drept „cel mai sexy infractor din lume”. (Cel mai bine platit job din București) Apariția modelului alături de bruneta sexy din Pașcani a stârnit numeroase controverse, deoarece despre Jeremy se știe că este logodit cu Chloe Green, moştenitoarea unui imperiu de miliarde de dolari. Imaginile și mesajele lor de pe rețelele de socializare confirmă acest lucru. (VEZI ȘI: Andreea Sasu și-a găsit alinarea după despărțirea de Philipp Plein. „Iubirea mea…”)

Potrivit presei tabloide internaționale, Jeremy și Andreea s-au simţit foarte bine împreună şi au defilat pe covorul roşu ca două staruri, stârnind astfel un zvon potrivit căruia Meeks s-ar fi despărţit de Chloe Green, fiica miliardarului britanic Philip Green. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

La doar câteva ore, Meeks s-a văzut obligat să anunţe, într-o postare pe Instagram, că este în continuare într-o relaţie cu iubita lui, Chloe. „Noi încă ne iubim foarte mult„, a scris Jeremy la imaginea postată pe Internet, unde apare alături de logodnica lui. (Citește și: Andreea Sasu a pozat goală! Pictorialul incendiar l-a făcut în Milano)

Jeremy Meeks și logodnica lui, Chloe Green

„Noi doi ne vedem doar în interes profesional”

După ce a „inflamat” ziarele din toată lumea, Andreea Sasu rupe tăcerea! CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a obținut primele declarații ale sexy-româncei despre legătura cu faimosul Jeremy Meeks. Vedeta ne-a mărturisit că are o relație strict profesională cu celebrul model, cei doi fiind imaginea unui brand italian (Vezi AICI mai multe detalii).

Cât despre logodnica lui Jeremy, fosta iubită a designerului Philipp Plein ne-a declarat că o cunoaște, dar nu sunt prietene, deoarece nu are o simpatie foarte mare pentru ea.  „Nu știu care este relația dintre ei, însă noi doi ne vedem doar în interes profesional. Eu o cunosc și sincer, nu am toată simpatia pentru ea„, ne-a mărturisit Andreea Sasu. (Citește și: Andreea Sasu a „detonat” Instagram-ul! Bruneta s-a pozat bălăcindu-se goală în cadă! Imagini de infarct)

Andreea Sasu, la braţul lui Jeremy Meeks, pe covorul roşu de la Cannes

Andreea Sasu, mesaje intime cu vedeta din Prison Break

Andreea Sasu a petrecut două zile fabuloase în compania celebrului actor american Amaury Nolasco, alias Fernando Sucre din ”Prison Break”. Bruneta şi-a amintit cu plăcere de prima întâlnire cu ”Sucre”, mărturisind că a fost o pură întâmplare şi că soarta i-a adus de două ori în acelaşi loc. ”Ne-am cunoscut la evenimentul JACOB & CO, de la Billionaire Porto Cervo. Un prieten bun de-al meu, Flavio Briatore, mi l-a prezentat. Eram în localul lui şi vorbeam despre filmul meu favorit, care din întâmplare e «Prison Break» şi atunci el mi-a spus că Amaury trebuie să fie şi el prezent la acel eveniment. Deci, pur şi simplu coincidenţă! Şi aseară (n.r. marţi seara) ne-am întâlnit din nou la ziua de naştere a lui Fawaz Gruosi. El era lângă mine”, ne povestea Andreea Sasu.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a pus mâna pe mesajele intime trimise de Amaury Nolasco fostei iubite a lui Philipp Plein după noaptea petrecută împreună. ”Eşti absolut strălucitoare. A fost o adevărată plăcere să te întâlnesc. Păcat că nu am putut vorbi mai mult. Am avut respect faţă de partenerul tău şi de prietenii mei. Sper să ne întâlnim din nou”, i-a scris Amaury Nolasco, interpretul lui Fernando Sucre din ”Prison Break”, Andreei Sasu.

Fosta iubită a lui Philipp Plein s-a arătat încântată de întâlnirea cu celebrul actor şi a mărturisit că i-ar plăcea să aibă ocazia să-l reîntâlnească: ”E un prieten bun, iar eu îl ador ca actor! E unul din favoriţii mei! Şi e un bărbat pe care îl ador. Nu aveam partener în seara aceea. Eu eram doar cu prieteni. El a fost mereu lângă mine, însă erau foarte multe persoane lângă mine, prieteni, şi lui îi era teamă să vorbească cu mine pentru că avea senzaţia că sunt cu cineva. Mi-ar plăcea, e un bărbat adevărat din cât l-am cunoscut şi ceea ce am auzit. De-abia ne-am trezit şi acum i-am răspuns la mesaj. Normal că îmi face plăcere să îl revăd. Este preferatul meu!”. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...