Românca lui Philipp Plein, party de-o noapte la Dubai cu tatăl miliardar al surorilor Gigi & Bella Hadid!

Publicat: 20/02/2019 | 22:54

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul senzaționale de la mega-party-ul din Dubai la care a participat românca lui Philipp Plein. Andreea Sasu s-a anturat cu Mohamed Hadid, tatăl miliardar al surorilor Gigi și Bella Hadid.(CITEȘTE ȘI: SECRETUL BOSSULUI MILIARDAR AL EMAG, FLANCO ȘI BERĂRIA H. CU CINE SE RECĂSĂTOREȘTE IULIAN STANCIU)

Faptul că ex-iubita lui Philipp Plein, Andreea Sasu, se învârte în anturaje selecte nu mai este un secret pentru nimeni. Recent, renumitul fotomodel, care a răvășit mințile multor bărbați celebri, a făcut senzație cu formele senzuale în unul dintre cele mai renumite cluburi din Dubai, acolo unde s-a anturat cu un renumit afacerist de 70 de ani de peste Ocean, nimeni altul decât Mohamed Hadid, tatăl miliardar al surorilor Gigi și Bella Hadid.(NU RATA, AICI: AM FILMAT-O ”ÎN FAPT”! PREZENTATOAREA TV DĂ NOAPTEA TÂRCOALE CASEI FOSTULUI IUBIT!)

Mega-party în Dubai

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul savuroase de la mega-party-ul din Dubai la care a participat românca lui Philipp Plein.  De la mega-petrecerea ce a avut loc pe tărâmul miliardarilor nu aveau cum să lipsească cele mai senzuale reprezentate ale sexului frumos, ele defilând pe podium – alături de Andreea Sasu – într-o prezentare de modă semnată de Madi, celebră creatoare de modă din Italia a cărei imagine este chiar focoasa româncă.

Mai mult decât atât, în seara respectivă, celebra designăriță a fost sărbătorită cu mare fast. Cu puțin timp înainte de marea prezentare în care Andreea Sasu a fost ”cireașa de pe tort”, în clubul din Dubai atmosfera a devenit de-a dreptul incendiară. Organizatorii au pregătit un moment special pentru Madi și, la un moment dat, au adus un tort imens la masa unde petrecea și renumitul afacerist Mohamed Hadid. Cum era de așteptat, petrecerea de cinci stele a fost stropită din plin cu cele mai rafinate și scumpe băuturi, iar la masa la care a petrecut Andreea Sasu, pur și simplu, s-au revărsat valuri de șampanie.(NU RATA, AICI: FOTBALISTUL DE SERIE A AL LUI GIGI BECALI ÎȘI PLIMBĂ BEBELUȘUL CU ”MERCEDESUL CĂRUCIOARELOR”! A COSTAT CÂT UN LOGAN…)

Andreea Sasu s-a anturat cu Mohamed Hadid

Mohamed Hadid, fermecat de Andreea Sasu!

Cu toate că era însoțit de de două reprezentante ale sexului  frumos care arătau de-a dreptul demențial, tatăl miliardar al surorilor Gigi și Bella Hadid nu a putut să își ia ochii de la formele răvășitoare ale româncei Andreea Sasu.(NU RATA, AICI: AVEM FILMĂRI DE ULTIMĂ ORĂ CU FOSTA ASISTENTĂ A LUI CAPATOS… ”PĂCĂTOASA” A LUAT PROPORȚII!)

Andreea Sasu împreună cu Medy, o celebră creatoare de modă din Italia, și Jeremy Mekks

„Eu sunt imaginea acestui brand”

Contactată de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Andreea Sasu nu a dorit să dea prea multe detalii despre mega-petrecerea din Dubai, acolo unde s-a anturat cu renumitul afacerist Mohamed Hadid.(NU RATA, AICI: ANDREEA SASU, “MARATON” NEMAIVĂZUT CU VEDETA DIN PRISON BREAK, UN MILIARDAR ȘI UN INTERLOP)

”A fost o seară foarte frumoasă. Am avut o prezentare într-un club din Dubai. Eu sunt imaginea acestui brand”, a declarat Andreea Sasu, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România.

Mohamed Hadid, tatăl miliardar al surorilor Gigi și Bella Hadid.

Mohamed Hadid, implicat într-un scandal sexual!

Anul trecut, modelul Miranda Vee l-a acuzat de hărțuire sexuală pe Mohamed Hadid, tatăl surorilor Gigi și Bella Hadid. Ea a depus o plângere la poliție împotriva acestuia, precum și împotriva co-fondatorului Guess, Paul Marciano, potrivit Page Six.(NU RATA, AICI: ANDREEA SASU A POZAT GOALĂ! PICTORIALUL INCENDIAR L-A FĂCUT ÎN MILANO)

Potrivit declarațiilor modelului, ea și Mohamed Hadid s-au întâlnit într-un apartament în Los Angeles în luna martie a anului trecut, unde tatăl surorilor Gigi și Bella Hadid o aștepta pe aceasta cu un pahar de șampanie. Miranda, în vârstă de 22 de ani la momentul respectiv, s-a așezat lângă acesta și au început să discute despre cariera ei, dar și despre cele două fiice ale bărbatului. Se pare ca Mohamed Hadid îi spunea că se va duce la aeroport să o aștepte pe Gigi, cei doi urmând să plece la Paris împreună. El i-a propus și Mirandei să vină, iar apoi a început să o atingă pe picioare. ”Poate te pot lua cu mine? Apoi a început să mă atingă, să îmi atingă piciorul, fața și mi-a spus că sunt foarte drăguță… și foarte tânără.”

Cei doi au continuat să bea șampanie: ”Am continuat să bem…apoi el era în spatele meu în dormitor”’. Miranda a declarat că cei doi au făcut sex neprotejat, deși i-a spus că nu își dorește asta, iar apoi, imediat după, Hadid a plecat. Cei doi au mai vorbit prin mesaje, însă nu s-au mai întâlnit niciodată.

Miranda Vee a făcut primele acuzații publice pe Instagram-ul ei, ca răspuns la acuzațiile lansate de Kate Upton (aceasta l-a acuzat pe co-fondatorul Paul Marciano de hărțuire sexuală). În postarea inițială, Vee l-a acuzat pe Hadid de viol, iar apoi și-a angajat un avocat și a depus o plângere la poliție.(NU RATA, AICI: AM PUS MÂNA PE FILMĂRILE ȘOCANTE CU INTERLOPUL PIAN CÂND ÎȘI CALCĂ VICTIMA CU MAȘINA!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

 

Citește și...