Cezar Ouatu, luat la mișto de Simon Cowell pe scena de la X Factor Marea Britanie!

Publicat: 23/09/2018 | 12:35

Cezar Ouatu a fost luat la mișto de Simon Cowell, la audițiile pentru ”X Factor” din Marea Britanie. La final însă cel care a râs mai bine a fost… Cezar Ouatu!

Surpriză de zile mari pentru români! Cezar Ouatu și-a făcut apariția pe scena de la ”X Factor” din Marea Britanie. Vizibil emoționant, artistului nu-i venea să creadă că se află în fața juraților. În momentul în care a început să se prezinte și să motiveze prezența lui la ”X Factor”, Cezar Ouatu s-a fâsticit și a vorbit într-o… ”engleză de baltă”. Bineînțeles,  Simon Cowell nu a rezistat tentației de a glumi pe seama artistului nostru.

”-Bună! 

-Bună!

-Ce faci? Cum ești?

-Un pic emoționant, dar în sfârșit sunt aici. 

-Prezintă-te!

-Sunt Cezar, m-am născut în România, dar am crescut în Italia. A fost un drum lung, dar sunt foarte fericit să mă aflu aici în această seară. Pentru mine e un moment special pentru că este unul dintre cele mai mari vise ale mele.”, a fost discuția dintre Cezar și jurați până în momentul în care Simon Cowell l-a corectat pe românul nostru pentru exprimarea greșită în engleză. (CITEȘTE ȘI: CEZAR OUATU REACȚIONEAZĂ DUPĂ CE A FOST CATALOGAT DREPT GAY! ”LUMEA ARE PERCEPȚII CIUDATE”!)

”Pentru a mă întâlni pe mine, i-a spus Simon Cowell lui Cezar Ouatu. Iar răspunsul artistului a fost ”Da!”. Momentul a fost savurat de public care a râs în hohote, mai ales când Simon Cowell a mărturisit că îl înțelege pe artistul român.

Cezar Ouatu i-a ridicat pe jurați în picioare

Ei bine, poate nu știe Cezar Ouatu să se exprime foarte bine în engleză, dar… cu siguranță știe să cânte. Iar în momentul în care și-a început numărul, artistul i-a lăsat pe toți mască! Robbie Williams, Ayda Field. Louis Tomlinson și ”the one and only” Simon Cowell s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe Cezar Ouatu încă dinainte de a-și termina prestația magnifică.

Cezar Ouatu a ajuns la X Factor Marea Britanie datorită unui pariu pe care l-a avut cu un apropiat. ”Totul a plecat de la un pariu pe care l-am pierdut și porunca în urma acestuia a fost să mă înscriu pe aplicația respectivă, la întâmplare. Apoi am luat-o în serios.”, a dezvăluit Cezar Ouatu la Antena 1. (VEZI ȘI: CEZAR OUATU, ESCAPADĂ ROMANTICĂ LA MARE CU IUBITA LUI! FOTOGRAFII INEDITE CU CEI DOI ÎNDRĂGOSTIȚI)

Citește și...