Cezar Ouatu, reacție virulentă după ce i s-a spus că nu știe să se îmbrace: ”Stiliști cu înclinații bișnițărești…”

Publicat: 26/05/2019 | 12:29
Cezar Ouatu, reacție virulentă după ce i s-a spus că nu știe să se îmbrace: ”Stiliști cu înclinații bișnițărești…”

Cezar Ouatu este foarte supărat după ce a fost criticat pentru vestimentația aleasă la un eveniment monden. Cel care l-a atacat pe Ouatu este designerul Adrian Oianu, iar totul s-a întâmplat în emisiunea ”Xtra Night Show, de la Antena 1. 

Cezar Ouatu nu a stat prea mult pe gânduri și s-a decis să dea o replică acidă la adresa celui care l-a criticat. Mesajul său a fost postat pe pagina sa de socializare.

„Măi domnule Adrian Oianu, nu mă cred nici mai sexy decât îmi permite vârstă, nici nu sunt „băiatul ăla” fără nume. Mă numesc Cezar Ouatu și sper să auziți și de mine într-o zi la cât de „sus” și educat sunteți dvs. !!! Cât despre comentariile „pertinente” și de mari „avizați” în materie de fashion cu pretenții de mari stiliști cu înclinații bișnițărești turco-chineze rebrănduite am tot întâlnit în România!!!”, a scris Cezar Ouatu.

Citește și: CEZAR OUATU SE PREGĂTEȘTE SĂ DEVINĂ TATĂ ”AM SĂMÂNȚĂ BUNĂ. VOI FACE TRIPLEȚI!”

Mai desenați și voi câteva idei noi în timpul liber”

În continuarea mesajului, Cezar Ouatu s-a dezlănțuit și a transmis mesajul că cei care îl critică – ”creatori de frumos” – nu fac altceva decât să… rebrenduiască, nu să creeze ceva original.

”Logodnică mea și eu ne am simțit în primul rând extrem de relaxați și ne-am imbrăcat după starea noastră de spirit, ci nu după un anumit dress cod !!! Mai departe specia asta de stiliști „bad guy” care tăie în carne vie este tipic oamenilor ușor frustrați cu o usoară tendință ridicolă circărească. Oricum mă bucur să ne cunoaștem și sper să-mi fac temele mai bine next time pentru că sincer de Adina mai știam ceva de la niște prieteni și de prin mall, dar de dvs. nu știam mai nimic și e păcat!!! Inspirație maxim dragilor creatori de frumos !!! P.S. Mai desenați și voi câteva idei noi în timpul liber, mai lăsați import exportul de hăinute rebrănduite !!! #Nu #Haină #Face #Omul”, a mai scris Cezar Ouatu pe Facebook.

Citește și: CEZAR OUATU ȘI ANDREEA VILĂU, PĂRINȚI DE TRIPLEȚI? ”O SĂ VEDEȚI”