Channing Tatum și Jessie J, împăcare surpinzătoare

Autor: A. D.
Publicat: 24/01/2020 | 22:09
Channing Tatum și Jessie J, împăcare surpinzătoare

Spre dezamăgirea fanilor, acum o lună de zile Channing Tatum și Jessie J își anunțau despărțirea. Deși părea că totul între ei s-a terminat, imposibilul s-a întâmplat. Cei doi sunt din nou împreună.

Dorința fanilor s-a îndeplinit, Channing și Jessie J au fost surprinși împreună în Los Angeles. Deși cei doi nu au confirmat încă o împăcare, surse apropiate ale vedetelor au dat de înțeles că nu există nici-un dubiu și că putem vorbi despre reunirea cuplului. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV | JESSIE J. POARTĂ STEAGUL ROMÂNIEI PE PIEPT LA NEVERSEA 2019. UITE CUM ARATĂ ARTISTA ÎN ȚINUTA ROMÂNEASCĂ SEEN USERS)

„Ei au stat câteva săptămâni despărțiți, însă au decis că le pasă mult unul de celălalt. Sunt foarte fericiți pentru că sunt din nou împreună”, a dezvăluit sursa, pentru E! News.

Pe lângă episodul din Los Angeles, aceeași sursă a mai declarat că Channing și Jessie J s-au mai întâlit și săptămâna trecută, acasă la actor. „Jessie a stat la Channing acasă. Sunt foarte fericiți când petrec timp unul cu celălalt.”

Deși toți sperau la o împăcare, nimeni nu credea că va avea loc atât de curând. Mai ales că se știa că imediat după despărțire Channing Tatum încerca să își refacă viața prin intermediul unei aplicații de dating.  „El a folosit câteva săptămâni aplicația. I-ar plăcea să cunoască pe cineva, nu se teme de acest lucru. Vrea doar să se distreze din nou și nu îi pasă dacă întâlnește pe cineva pe stradă sau online.”, declara o sursă la momentul respectiv. Însă se pare că nici aplicația și nici nimeni altcineva nu a putut să îi țină departe pe cei doi.

Înainte de a începe relația cu Jessie J, Channing a fost căsătorit cu Jenna Dewan, alături de care are și o fiică, Everly. Căsnicia lor nu a mers, iar separarea a fost inevitabilă, divorțul lor încheidu-se în noiembrie 2019.

Citește și...