Chef Foa s-a însurat în secret?!

Publicat: 01/08/2018 | 23:00

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imagini-surpriză cu faimosul Chef Foa, una dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone. (Oferta speciala playstation) Nu look-ul său ori ipostaza în care l-am întâlnit ar fi noutatea, ci inelul de pe degetul lui Florin Scripcă, pe numele lui real. S-a însurat celebrul bucătar cu aleasa inimii lui, Ioana?

Fostul jurat de la MasterChef are o poveste de viață de-a dreptul fabuloasă! Legată de secretele bucătăriei, domeniu în care a reușit. (Reduceri mari la jocuri PCDar o reușită i se poate trece în cont și în viața amoroasă, alături de frumoasa Ioana Aian Balu, cu care este împreună de mai bine de cinci ani. Niciunul dintre ei nu ascunde că mai au mici dispute, dar în niciun caz atât de serioase încât să rupă visul frumos pe care îl trăiesc.

Inelarul de la mâna stângă a lui Chef Foa este împodobit cu ceea ce pare o verighetă

(VEZI ȘI: I-AM FILMAT ”ÎN FLAGRANT”! IUBITA L-A BĂGAT PE CHEF FOA LA LECŢII DE…)

În urmă cu patru ani, Florin îi punea Ioanei inelul de logodnă pe deget, urmând ca, la scurt timp, îndrăgostiții să anunțe nunta. Doar că… nu a mai fost să fie. Nu a fost ceartă, pur și simplu iubirea lor a continuat fără să mai facă o ”haltă” la altar.

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a întâlnit, zilele acestea, pe Chef Foa la benzinărie, iar inelul de pe degetul său ar putea spune multe…  O căsătorie în secret?! Au făcut-o cei doi, departe de ochii lumii, fără un anunț?

(CITEȘTE ȘI: CHEF FOA, TRANSFORMARE TOTALĂ)

Florin ajunge în benzinărie, parchează și coboară repede din mașină și nu-și ascunde inelul de pe deget. Intră hotărât, pentru că timpul pare că-l presează. După doar câteva minute, celebrul Chef  a ieșit cu două pachete de țigări și unul de gumă în mână. A fugit rapid către mașină, a urcat și a demarat.

Cine este Florin Scripcă, celebrul Chef Foa

Florin Scripcă i-a avut mereu pe cei din familie alături, aceștia încurajându-l să meargă pe drumul ales de el, bucătăria. Și cei doi frați ai lui au aceeași pasiune, gătitul, doar că nu sunt atât de cunoscuți.

(NU RATA, AICI: ANNA ROMAN, EX-LOGODNICA LUI CAZACU, ȘI-A ÎNNEBUNIT NOUL IUBIT)

Chef Foa, născut la 22 august 1982, și-a făcut ucenicia la Londra și prima dată a lucrat într-un restaurant italian. S-a angajat chiar la compania de catering a faimosului Jamie Olivier. Florin a lucrat și într-un pub, dar nu de orice fel, ci unul cu o stea Michelin. El apare și în cartea de prezentare a RHUBAR &BLISTERING &BAR &CATERING.

Chef Foa a știut că practica nu va fi totul, motiv pentru care a dat o mare atenție  pregătirii profesionale. A studiat în Anglia, Franța, Italia. S-a întors apoi în România, unde și-a deschis o afacere: FLAVOIURS – TREI BUCĂTARI. Florin a moștenit talentul organizatoric de la mamă, iar curiozitatea și curajul de a experimenta, de la tatăl lui.

La muncă și-a cunoscut iubita, Ioana, o tânără pasionată și ea de arta culinară.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...