Cine era familia care a murit intoxicată cu monixid de carbon în garsonieră! Cei doi soți și fiica lor de 12 ani trăiau în Marea Britanie erau veniți în țară pentru o nuntă

Autor: Angie Voicu
Publicat: 13/06/2018 | 11:51

O familie de români care trăia în Marea Britanie a fost găsită moartă într-o garsonieră din Rovinari, județul Gorj. Rudele celor doi soți nu își pot reveni din șoc. Marius (39 de ani), Dana (32 de ani) și fetița lor (12 ani) au murit intoxicați cu monoxid de carbon, cel mai probabil, de la un boiler instant cu care era încălzită apa la baie. 

Marius și Dana au fost găsiți în baia garsonierei lor, în timp ce Alexandra, zăcea întinsă pe jos în camera alăturată. Mama femeii a fost cea care a dat alarma, marți seară (12 iunie), după ce fiica ei nu i-a mai răspuns la telefon timp de câteva ore bune.

„O sunai pe parcursul zilei și nu îmi răspunse, iar când am venit pe bulevard spre garsoniera ei m-am întâlnit cu niște vecine din bloc  care îmi spuseră că miroase a gaze. Voiam să sparg ușa, dar m-am gândit că poate mă ceartă ginerele. Am sunat la 112 și apoi veni copilul de la serviciu și forță ușa. El a zis să sărim în ajutor că Dana e moartă înăuntru și miroase a gaze. A ieșit cu Alexandra pe brațe, dar și ea era grav. Erau niște copii atât de frumoși, ele în special erau de o frumusețe aparte. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat așa ceva. Eu nu am intrat înăuntru că nu am mai putut. Nu mi-au spus niciodată că ar fi avut vreo problemă cu instalația de gaze.”, a declarat mama Danei, potrivit observator.tv.

Marius, Dana și Alexandra locuiau în Marea Britanie. Ei au venit înapoi acasă pentru a merge la o nuntă, la fratele Danei. În familie, tragedia e şi mai mare: „Nu-mi vine să cred, copilul meu! Tocmai mi-a murit şoţul, bărbatul. Mi-a murit fratele meu, acum muriră…fata.”

 

Citește și...