Cine este, de fapt, Alesia Călin, fetița care l-a făcut să plângă pe Mihai Petre la Românii au talent

Publicat: 09/03/2019 | 10:41

Ediția cu numărul 5 de la “Românii au talent” a fost una extraordinar de emoționantă: numere și povești impresionante de viață! Printre cei care i-au lăsat fără cuvinte pe jurați cu talentul lor se numără și Alesia Călin, o fetiță de doar opt ani din Slobozia. Adolescenta l-a făcut să plângă pe Mihai Petre, cel mai exigent jurat de la “Românii au talent”.

Citește și: Scandal la Românii au talent, după ce Alesia Călin a urcat pe scenă. Ce nu s-a văzut la Pro TV

“Alessia, câte kilograme ai? Da… să îți dea Dumnezeu sănătate, să ai grijă de tine și, mai mult ca sigur că într-o bună zi, pe lângă olimpici matematicieni, fizicieni, chimiști, medici, alți artiști, sportivi, o să continuăm să livrăm lumii mari cântăreți de operă”, a spus Florin Călinescu.

“20 (n.r.: kilograme)”, a răspuns Alesia Călin, una dintre concurentele show-ului de talente de la Pro TV.

Mihai Petre a plâns în timp ce Alesia Călin era pe scena de la “Românii au talent” și cânta operă. Sursa foto: Pro TV

“Sunt foarte mulți oameni care nu își dau seama care e drumul lor în viață și îl tot caută. Faptul că tu ți-ai descoperit drumul de la o vârstă așa de fragedă e un semn. Ești aleasă, ai tot ce îți trebuie ca să reușești. Succes în tot ce alegi să faci!”, a spus Andra la finalul numărului impresionant al Alesiei.

“Mulțumesc”, a spus adolescenta.

“Dragă Alessia, răspunsul meu este: da!”, a afirmat Andi Moisescu.

“Da, da, Alessia” a fost replica lui Mihai Petre care plâns în timp ce Alesia Călin cânta operă pe scena de la “Românii au talent”.

Citește și...