Cine este de fapt Mădălina, bruneta fatală din sezonul 3 al show-ului Puterea Dragostei

Publicat: 29/07/2020 | 08:57

Mădălina Elena Astefanoai, în vârstă de 24 de ani, s-a născut la Iași, dar locuiește în Italia. Este pasionată biologie și vrea să devină criminalist. Tânăra a venit la Puterea Dragostei pentru a demonstra că dragostea adevărată există.

Își dorește să întâlnească un bărbat simplu, cu cei șapte ani de acasă, care să o iubească și să o respecte pentru ceea ce este. Pentru Mădălina nu contează aspectul fizic, dar este important să simtă acea chimie la prima vedere.

Citește și: Nelson Mondialu, dezvăluiri halucinante după finala Puterea Dragostei: „Voia să o bată! A murit de ciudă”

Nu ar acceptă niciodată trădarea și minciună din partea partenerului. Își avertizează pretendenții încă de la început că nu este o pradă ușoară, și că le va fi greu să o cucerească, scrie KanalD.ro.

Sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei a început pe 27 iulie și poate fi urmărită de luni până vineri, în intervalele 11:00 -12:00 și 17:00-19:00, și sâmbătă și duminică, în intervalele 16:00 -18:00 și 19:00-20:00.

Cine prezintă Puterea Dragostei

Noul sezon va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, vedetă care a devenit cunoscută publicului după ce a concurat în show-ul Bravo, ai stil!, a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul Îmi place dansul! și a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii „Secrete între fete”, din cadrul emisiunii Teo Show, la Kanal D.

„Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe concurenți, să întru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!”, spune Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea Puterea Dragostei sezon 3.

Nu rata: Premieră la Puterea Dragostei! Două surori din Vaslui își caută alesul inimii în competiția din Istanbul

Merg cu inima deschisă în Turcia, abia aștept să îi cunosc pe concurenți și pe membrii echipei. Le doresc tuturor concurenților mult noroc în această experiență și cred că cel mai important pentru ei va fi să fie buni unii cu ceilalți și să își asculte inima. Sunt entuziasmată și fericită, îi invit pe telespectatori să urmărească în continuare acest show extraordinar. Puterea dragostei este uriașă!”, a mai spus Cristina Mihaela Dorobanțu potrivit aceleași surse.