Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spulberat misterul! Adevărul despre fotografia care a făcut ravagii pe internet

Autor:
Publicat: 09/09/2020 | 14:31

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut furori în mediul online prin ultima fotografie pe care au postat-o. Ei au reușit să stârnească un val de controverse și s-a vorbit îndelung despre fatul că cei doi ar aștepta un copil.

În fotografie, Edward o îmbrățișează pe Cleopatra, iar mâinile lui sunt pe abdomenul tinerei, în timp ce artista, la rândul ei, își ține mână pe burtică. Fanii au reacționat pe loc, mai ales după ce Randi le-a transmis un mesaj uluitor: ”Sarcină ușoară! Să fie sănătos”.

Din acest punct comentariile au explodat, iar fanii au fost extrem de surprinși și au vrut să afle dacă cu adevărat tânăra cântăreață așteaptă un copil. După acest episod extrem de controversat, Cleopatra și Edward au lămurit lucrurile.

Cei doi a spus că nu este vorba despre niciun copil și că nu au crezut că acea fotografie va atrage atâtea reacții. (CITEȘTE ȘI: EDWARD SANDA ȘI CLEOPATRA STRATAN, PRIMELE IMAGINI DUPĂ CE S-A SPECULAT CĂ ARTISTA AR FI ÎNSĂRCINATĂ)

„Nu ne-am gândit că o să se întâmple așa. Noi așa am simțit. Dar nu ne-am dat seama că se poate transforma într-o adevărată controversă. Și că toată lumea o să o ia razna.”, a declarat Edward Sanda, potrivit WOWbiz.ro.

„Noi am făcut poza normal, ceilalți au înțeles greșit.”, a completat și Cleopatra.

Cleopatra Stratan, îndrăgostită nebunește

La 17 ani Cleopatra Stratan este convinsă că și-a găsit alesul și că o să rămână alături de el toată viața. Tânăra cântăreață a mărturisit în cadrul unui interviu că simte că Edward este persoana lângă care o să rămână toată viață și este convinsă ca acest lucru nu se va schima. (VEZI ȘI: CLEOPATRA STRATAN ȘI EDWARD SANDA AU TRAS O SPERIETURĂ SERIOASĂ! CE AU PĂȚIT CEI DOI ARTIȘTI? „NE-AM PANICAT…”)

„Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă.

Prima dată ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine.”, a spus Cleopatra Stratan.