Edward Sanda și Cleopatra Stratan, primele imagini după ce s-a speculat că artista ar fi însărcinată

Publicat: 07/09/2020 | 16:32

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au recunoscut, recent, că formează un cuplu, iar acum își petrec mai tot timpul împreună. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu cei doi îndrăgostiți, după ce s-a speculat că artista ar fi însărcinată.

La început au negat povestea lor de dragoste și susțineau că sunt doar prieteni. Ulterior, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au decis să nu se mai ascundă de ochii lumii și să recunoască faptul că formează un cuplu.

De atunci, cei doi nu ezită să-și arate iubirea în public și sunt nedezlipiți unul de celălalt. Astăzi, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au decis să ia prânzul în oraș. Nu la un local de fițe, așa cum poate s-ar fi așteptat fanii, ci la…  un ”Împinge-tava”, unde un meniu obișnuit costă 20 de lei.

Îmbrăcați casual, cei doi au așteptat la coadă, ca toată lumea. În tot acest timp, artista a butonat telefonul, iar iubitul ei a avut grijă să ia tacâmuri pentru amândoi. Ulterior, cei doi s-au dus să privească ”bunătățile”. Păreau cam nehotărâți în privința meniului, însă, într-un final… după câteva discuții, au decis! (CITEȘTE ȘI: SELLY A SCOS ELEVII ÎN STRADĂ DUPĂ CE I-A SCRIS PREMIERULUI. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN FAȚA GUVERNULUI)

Apoi, s-au așezat la o masă și au savurat prânzul. Au stat la povești, au mâncat, însă… Cleopatra Stratan și-a verificat telefonul întruna. Cu greu a reușit să-și dezlipească ochii de pe mobil pentru a mai lua câte o îmbucătură.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, prânz la… ”Împinge-tava”

Fotografia care a stârnit controverse

Din momentul în care au recunoscut că formează un cuplu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu ezită să-și arate iubirea în văzul tuturor. Cei doi sunt îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt, însă ultima fotografie publicată de artist a trezit suspiciuni în rândul fanilor.

În fotografie, Edward o îmbrățișează pe Cleopatra, iar mâinile lui sunt pe abdomenul tinerei, în timp ce artista, la rândul ei, își ține mână pe burtică. Fanii au reacționat pe loc, mai ales după ce Randi le-a transmis un mesaj uluitor: ”Sarcină ușoară! Să fie sănătos”.(CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU L-A CUCERIT FULGERĂTOR PE EX-IUBITUL MILIONAR AL IOANEI FILIMON. AVEM IMAGINILE CARE I-AU DAT DE GOL)

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au recunoscut că au o relație

„Cleo e cumva însărcinată? /Aveți ceva să ne spuneți ??Sau ne lăsați / Sarcină ușoară și naștere încă mai ușoară/ Cleopatra e însărcinată?/Bebe. Super!/Ce mă bucur să vă văd fericiți și frumoși toată viața împreună/Nastere ușoară/ Doar eu am avut impresia ca este însărcinată?/”, au comentat unii dintre internauți.

Cleopatra Stratan și-a găsit sufletul pereche

La 17 ani, Cleopatra Stratan este convinsă că și-a găsit sufletul pereche. Artista a mărturisit că nu își vede viața fără Edward Sanda și vrea să îmbătrânească alături de el. (VEZI ȘI: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, SCOS DIN CLUB DE BODYGUARZI. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PARCARE ȘI CUM L-A “POTOLIT” SEXY-BRUNETA)

„Ne-am dat seama, cu timpul, că noi chiar suntem făcuți unul pentru altulNu m-aș fi gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care eu o să îmi petrec viața până la sfârșit este omul acela pe care eu l-am întâlnit și cu care am împărțit scena, acum șase ani. Asta e incredibil! Eu am rămas șocată când am realizat lucrul ăsta. (…) Noi am avut foarte multe lucruri în comun și foarte multe legături.

Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă.

Prima dată, ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”, a declarat Cleopatra Stratan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.