Connect-R, moment de maximă sinceritate la un an de la divorț: „Că am fost prost…”

Publicat: 08/12/2018 | 11:23

Connect-R a avut un moment de maximă sinceritate, la un an de la divorț. Artistul a făcut niște dezvăluiri emoționante, iar fanii au apreciat cuvintele lui. 

În ciuda faptului că s-au despărțit, Connect-R și Misha au în continuare grijă de fetița lor. Cei doi petrec timp împreună cu Maya și au grijă ca ea să nu simtă ruptura dintre părinții ei și să nu aibă de suferit. (CITEȘTE ȘI: CONNECT-R, PRIMA APARIȚIE PUBLICĂ DUPĂ ANUNȚUL DIVORȚULUI! CINE I-A ȚINUT DE URÂT)

„Pentru fata mea.. i-am adus dulciuri că noi aşa am fost crescuţi, ne aducea moşul dulciuri şi abia de Crăciun mai primeai o pijama, o maşinuţă.. Eu mi-am pus la mişto o ceapă şi i-am zis că am primit o ceapă şi ea mi-a arătat sufletul ei şi mi-a spus: Lasă tati, îţi dau jumătate din cadourile mele. Din punctul meu de vedere, familiile de români au ştiut ca din sărăcia lor, din puţinul lor să aducă un zâmbet copiilor. Noi dacă aveam o portocală, o banană şi două, trei dulciuri, eram cei mai fericiţi. Nouă ni s-a explicat de la bun Început: Astea sunt condiţiile, ăştia suntem noi, cât poate tati, cât poate mami, atât vă aducem şi nu era nici un fel de problemă, nu am fost nişte copii pretenţioşi. Pentru mine, cel puţin, a fost un an cu foarte multe lecţii.

Am învăţat să iau şi din bine, dar şi din rău, lecţia de care am nevoie şi totul e benefic dacă încerci să vezi benefecitate întâmplătilor tare pozitive, dar şi negative, până la urmă ăla e un câştig. Totul  este relativ şi anii nu îi mai întorci înapoi şi trebuie să te bucuri de viaţa ta, dar inteligenţa românilor a născut o vorbă extraordinară: Dacă nu te plângi de oase rupte, atunci totul este perfect. Că ai fost tu mai prost sau mai puţin prost, aia e. Dar dacă tu eşti sănătos, este totul minunat”, a spus Connect-R pentru Antena Stars. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Connect-R a anunțat despărțirea de Misha pe Instagram

Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, s-a căsătorit civil cu Connect-R, Ştefan Mihalache pe numele lui, pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credință în fața lui Dumnezeu, atunci când a avut loc cununia religioasă. Naşi au fost Pepe şi Raluca. Cei doi artiști au devenit apoi părinți, pe 25 ianuarie 2014, când Misha a născut-o pe Maya. (VEZI ȘI: MISHA, PRIMUL INTERVIU DUPĂ DIVORȚUL DE CONNECT-R: „PUR ȘI SIMPLU S-A ÎNTÂMPLAT. M-AM ÎNDRĂGOSTIT!”)

Connect-R a anunțat că s-a despărțit de mama copilului său pe Instagram.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

”Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. 1 an și 2 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a fost mesajul scurt și la obiect al artistului.

“Aş fi ipocrită să spun acum că: «mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri”, spunea Misha, cu puțin timp înainte ca soțul ei să rupă tăcerea. (CITEȘTE ȘI: CONNECT-R ȘI-A SCHIMBAT RADICAL LOOK-UL DUPĂ DIVORȚ!)

Citește și...