Connect-R și-a speriat fanii după ce a ajuns la spital. Primele declarații: „Te poți nenoroci”

Publicat: 03/09/2020 | 22:27
Connect-R și-a speriat fanii după ce a ajuns la spital. Primele declarații: „Te poți nenoroci”

Connect-R a reușit să își sperie fanii după ce a ajuns, din nou, la spital. Din interiorul clinicii, artistul le-a dezvăluit celor care îl urmăresc în mediul online ce s-a întâmplat. 

Cântărețul le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare că a venit pentru o nouă ședință de fizioterapie, cu speranța de a scăpa de durerea pe care o simte la spate.

Citește și: Connect-R, lăsat fără cuvinte de un cerșetor! Prin ce întâmplare a trecut artistul? „Mi-a străpuns inima”

Cu ce boală se confruntă artistul

Se pare că, artistul se confruntă cu o spondiloză cervicală. Din fericire, cântărețul a mărturisit că vede semne de îmbunătățire și durerea nu mai este atât de pronunțată. Cu această ocazie, artistul le-a transmis internauților să aibă grijă la stres, dar și la postura fizică pe care o adoptă, căci le poate cauza probleme.

„Sunt la doctor. Spondiloza mea cervicală care mi-a dat bătaie de cap atâta timp e pe cale să ia sfârșit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia! Nu cred că realizați cât stres se adună în zona asta aici și în combinație cu postura greșită te poți nenoroci”, a spus Connect-R la InstaStory.

Așadar, Connect-R speră din suflet ca după încă o ședință să poate reveni la o stare de sănătate mai bună și să scape de probleme. „După o ședință de fizioterapie s-au înjumătățit simptomele mele și sper eu ca după o ședință să cam fie gata”, a adăugat el.

Cine este Connect-R

Ștefan Relu Mihalache, pe numele său real, a fost la școala nr. 171 „Petre Ispirescu”. Artistul și-a început cariera la vârsta de 8 ani ca dansator.

De la vârsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui Connect-R. A intrat prima oară într-un studio în 1997, cu ocazia înregistrării primei sale piese, „Observ”.

În 1999 a lansat o nouă piesă numită „Operație pe suflet deschis”, care a ajuns pe locul 2 în top 50 la Radio Contact. În 2000, Connect-R a colaborat strâns cu fondatorii Veritasaga; Jivago, Preaetor și Dribbler;[1] dar a ales calea muzicii comerciale în detrimentul hip-hop-ului underground.

Nu rata: Connect-R, testat pentru coronavirus: ”Sunt la Fundeni! Hai, doamna doctor”

Prima colaborare cu un nume mare din show-bizul românesc a fost pentru melodia „Fără nume” a trupei R.A.C.L.A.