Continuă scandalul dintre Viorica de la Clejani și Codin Maticiuc: ”I-am spus că este un dop. Dacă-l prind, îl… ”

Publicat: 30/11/2018 | 08:43
Continuă scandalul dintre Viorica de la Clejani și Codin Maticiuc: ”I-am spus că este un dop. Dacă-l prind, îl… ”

Continuă scandalul dintre Viorica de la Clejani și Codin Maticiuc, iar spiritele sunt din ce în ce mai încinse. Conflictul dintre două tabere a izbucnit după ce Codin Maticiuc a spus că Margherita – fiica Vioricăi de la Clejhani – și-a făcut prea multe operații estetice. Afirmațiile acestuia au determinat-o pe Viorica să riposteze, verbal, iar ping-pong-ul declarațiilor a ajuns într-o nouă fază, cea a amenințărilor.   (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Invitați în emisiunea ”Răi da` buni”, Viorica și Ioniță de la Clejani au luat atitudine și au spus că familia trebuie pusă mai presus de orice.  Părinții sunt obligați să își apere copiii dacă aceștia sunt atacați de cineva, a spus Ioniță. Iar Viorica l-a avertizat pe Maticiuc: (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

CITEȘTE ȘI: MARA BĂNICĂ INTERVINE ÎN SCANDALUL DINTRE CODIN MATICIUC ȘI FAMILIA CLEJANILOR: “VIORICĂ E UN…”

„Ai grijă, măi Codine, să nu cadă un pom pe tine”, a spus artista la tv. „Familia este mai presus de orice. E normal ca noi să ne apăram copiii atunci când sunt atacaţi. Vorbeşti de ei, te iei de noi. A fost un mesaj ca să se înţeleagă poziţia noastră”, a continuat Ioniţă de la Clejani. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Viorica de la Clejani a insistat, apoi, asupra scandalului care a izbucnit de la afirmaţia lui Codin Maticiuc. „Am cântat duminică la o petrecere şi l-a ferit Dumnezeu şi Măicuţa Domnului, l-a apărat. I-am spus că este un dop, un gras mic cu un penis mic. Dacă-l prind eu îl bat. Este primul om pe care-l bat. Ai scăpat duminică, că eu nu te-am văzut. Toată lumea mi-a spus că eşti acolo, dar eu nu te-am recunoscut. Toată lumea se uita la mine, pe tine cine să te vadă?”, a declarat Viorica de la Clejani în platoul emisiunii „Răi Da Buni”.  (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: CODIN MATICIUC O DESFIINȚEAZĂ PE MARGHERITA: ”S-A OPERAT MAI MULT ŞI ACUM E MAI URÂTĂ DECÂT LA ÎNCEPUT!” REACȚIA VIRULENTĂ A VIORICĂI DE LA CLEJANI

 

Citește și...