”Copilul” lui Gigi Becali, amenințat de soție cu divorțul: ”A început să-i placă viața…”

Publicat: 29/05/2018 | 23:38

Mariajul lui Bănel Nicoliță este în pericol să se destrame, după doar patru ani de când ”copilul” lui Gigi Becali i-a jurat iubire veșnică soției.  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie amănunte picante din viața celebrului fotbalist. (Console si accesorii gaming) Ajuns la final de carieră, cel poreclit ”Jardel” s-ar distra după pofta inimii, ceea ce a determinat-o pe soție să-l amenințe cu divorțul. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL ”ÎNFIAT” DE GIGI A COMIS-O! AVEM IMAGINILE CARE L-AU DAT DE GOL)

De când s-a retras din prim-planul fotbalului, Bănel Nicoliță a început să profite din plin de toate bucuriile vieții. (Cele mai bune oferte laptopuri) Așa se face că cel pe care latifundiarul din Pipera îl considera ”copilul lui” ar fi devenit, în ultima perioadă, un client fidel al localurilor de fițe din Capitală, acolo unde, din spusele martorilor, ”Jardel” petrece destul de mult timp. Se pare că, din această cauză, norii negri s-au așternut peste căsnicia fostului star al echipei roș-albastre. (NU RATA, AICI: FIUL LUI ”MR. CASH” A VINDECAT-O DE GELOZIE PE MĂDĂLINA GHENEA!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat amănunte de ultimă oră din viața fotbalistului care a evoluat ani la rând la Steaua, Saint-Etiene și FC Nantes. Ajuns la 33 de ani, Bănel Nicoliță pare că a prins gustul distracției, iar acest lucru ar deranja-o destul de tare pe soția lui, Cristina. O sursă din anturajul sportivului a mărturisit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, că relația dintre cei doi a început să fie una tensionată.

”A început să-i placă viața. De când s-a lăsat de fotbal, Bănel o ține într-o petrecere, lucru ce o deranjează foarte tare pe soția lui. Ne-a povestit de multe ori că se ceartă cu ea și din această cauză preferă să stea mai mult plecat de acasă”, ne-a declarat un apropiat al sportivului.

 

Bănel și Cristina s-au căsătorit în anul 2014

Mai mult de atât, potrivit sursei citate, nu de puține ori, cel pe care Gigi Becali îl considera ”copilul lui” și-ar fi făcut bagajele și ar fi plecat de acasă. Și asta doar ca să scape de gura soției. ”De multe ori ne-a spus că are schimburile în portbagaj. Știu că, recent, a stat aproximativ o săptămână la unul dintre prietenii lui. Nu s-a mai dus acasă, aproape că a petrecut nonstop, timp de o săptămână. E mare amator de petreceri. Cred că vrea să recupereze timpul pierdut”, ne-a mai mărturisit sursa citată. (NU RATA, AICI: ”FUNDULEȚ” ȘI-A LUAT GÂNDUL DE LA SMILEY! AM FILMAT-O ÎN TIMP CE…)

Bănel Nicoliță se poate lăuda cu o carieră de succes

În cariera sa, Bănel Nicoliță a evoluat pentru Dacia Unirea Brăila, Politehnica Timişoara, Steaua, Saint-Etienne, FC Nantes, Viitorul Constanţa, CS Făurei, ASA Târgu Mureş şi Aris Limassol. Iar pentru prima reprezentativă a țării noastre, „Jardel” a evoluat de 37 de ori şi a marcat un gol. (VEZI ȘI: A AFLAT DIN CANCAN.RO CĂ TATĂL LUI E ÎNGLODAT ÎN DATORII ŞI… CUM A REACŢIONAT FOTBALISTUL ”DE SUFLET” AL LUI GIGI BECALI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...