Corina Caragea s-a căsătorit în secret cu Robert Pongracz?! Mesajul subliminal făcut public de prezentatoarea TV

Publicat: 24/05/2018 | 23:32

Corina Caragea a stârnit multă vâlvă în mediul online, după ce a făcut public un mesaj subliminal. Vedeta a urcat o poză în care atenția tuturor a fost captată de bijuteria purtată pe inelar, dar și de rochia albă ca de mireasă. Fanii i-au scris imediat.

Citește și: Corina Caragea renunță la pupitrul știrilor sportive de la Pro TV?!

Prezentatoatea TV Corina Caragea a scris pe o rețea de socializare un mesaj în care se regăsește câteva tradiții specifice nunților din Statele Unite. Gândurile scrise în limba engleză au fost așternute la descrierea unei imagini din care se poate observa că vedeta poartă o rochie albă scurtă, iar inelul este parcă la set cu brățara.

„Something blue,
Something old,
Something new,
Something borrowed (n.r.: Ceva albastru, ceva vechi, ceva nou și ceva împrumutat)”, a scris vedeta pe pagina ei de Instagram.

„Ok, m-am prins te mariti😀😜”, „Hai… lasa tu, albul ma-nfioara”, „Bună Corina… tu ești superbul💎care pui în valoare toate accesoriile… seară minunată💎😍😘” sunt trei dintre mesajele primite de la fani.

Corina Caragea a vorbit despre operațiile estetice

„Păstrez un echilibru în orice fac – odihnă, alimentație, sport. În privința tratamentelor cosmetice sau corporale, nu fac absolut nimic. Încă mi se pare pierdere de vreme să petreci ore într-un salon de înfrumusețare. Desigur că mă îngrijesc, dar nu fac din asta o obsesie,plus că eu cred că nicio cremă-minune sau vreun aparat nu îți poate da anii înapoi. Mă sperie faptul că intervențiile chirurgicale sau tot felul de injecții și alte invenții au ajuns să mutileze efectiv fețele fetelor de la vârste prea fragede. Încep să semene toate între ele și nu înțeleg deloc moda asta. Mi-e teamă că toate aceste aranjamente la nivel exterior sunt menite să acopere probleme serioase pe interior – la nivel psihic și sufletesc”, a mai mărturisit frumoasa brunetă în cadrul aceluiași interviu.

Citește și: Corina Caragea a vorbit despre nuntă cu alesul inimii sale, Robert Pongracz: „În Japonia…”

Corina Caragea, mărturisiri despre rolul de mamă

Întrebată dacă are planuri de nuntă cu logodnicul ei, Robert Pongracz, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a spus că se bucură de prezent și că nu își dorește să schimbe nimic. La un moment dat, ea a vorbi desprea ordinea priorităților din viața sa.

„În general nu fac nimic din obligație, în sensul în care compromisul este bun până la o limită. Dacă mă deranjează, spun stop. Nu a fost cazul până acum, căci pasiunea mea a devenit profesie, lucrez cu cei mai buni din domeniul pentru care m-am pregătit încă din facultate și nu număr orele sau zilele de concediu. Deși oamenii de acasă nu văd asta, eu petrec opt ore în redacție ca la orice alt loc de muncă, weekend-uri și sărbători. Lucrurile curg firesc în viața mea, nu am simțit niciodată că pierd pe vreun culoar., a mai povestit vedeta.

Corina Caragea, una dintre cele mai sexy prezentatoare TV din România

Citește și: Corina Caragea, răsfăţată într-o vacanţă exotică! A îmbrăcat costume de baie sexy, însă atenţia a fost la un detaliu intim

 În prezent, frumoasa știristă trăiește o frumoasă poveste alături de Robert Pongracz. Cei doi sunt logodiți.