Cornel Galeș și-a presimțit moartea 💔 “Suntem ca valurile mării care se potolesc atunci când ating țărmul”

Autor:
Publicat: 02/12/2019 | 09:59

Cornel Galeș și-a presimțit moartea – este concluzia clară la care au ajuns unii dintre apropiații săi, dar și fanii acestuia. Acest lucru s-a petrecut după ce au văzut un gest sfâșietor făcut de el cu doar trei zile înainte să sfârșească în accidentul rutier violent.

Citește și: Cutremurător! Care este ultima postare făcută de Cornel Galeș pe Facebook înainte să sfârșească în accidentul violent

Cornel Galeș și-a presimțit moartea 💔

Cornel Galeș a postat în noaptea de joi spre vineri, respectiv 28 spre 29 noiembrie, de două ori melodia “Atât de singur” a băiaților de la “Talisman”. Lansată în 2002, piesa are un mesaj extrem de trist, iar el s-a regăsit întocmai în versurile piesei. Mai mult, soțul Ilenei Ciuculete chiar i-a mulțumit într-un comentariu lui Alin Oprea, solistul de la Talisman, probabil pentru trăirile pe care i le crease melodia.

Citește și: Cornel Galeş, în depresie după moartea soţiei sale: „Ileana, ia-mă la tine”

Prima strofă începe astfel: “O vad tremurand cu ochii inchisi/Cu pozele in jur, genunchii stransi/Slabita si trista, cu cearcane adanci/Si vrea sa-i promit ca n-am sa uit/Imagini si locuri si trecut/Si visele in care noi am crezut”. Prerefrenul exprimă și el gânduri, sentimente extrem de profunde: “Sunt nopti intregi cand plang/Si-adorm cu tine-n gand/Plecata esti pe veci/Departe in umbre reci”. Iar refrenul poate să frângă în miliarde de bucăți inima unui om aflat în suferință, așa cum era fostul impresar: “Singur, atat de singur/Simt dureri pe care nu mai pot sa le-ndur/Lacrimi, nopti in lacrimi/Si-n inima mea doar lacrimi”.

Citește și: Aurel Ciuculete, primele declarații după ce a aflat că fostul cumnat, Cornel Galeș, a murit: “Viața acestei persoane ingrate…”

La scurt timp după ce a distribuit hit-ul trupei Talisman, soțul Ilenei Ciuculete a primit multe gânduri pozitive, motivaționale, după cum puteți vedea în captura din galeria foto a articolului. Ulterior, după ce s-a aflat că a murit într-un accident rutier, fanii lui au lăsat mesaje în memoria sa. Dintre sutele de mesaje cineva a punctat că, de fapt, și-a presimțit moartea, iar mulți dintre cei care au văzut postarea lui s-au gândit la același lucru.

“Omul acesta… și-a prevestit sfârșitul… Suntem ca valurile mării care se potolesc atunci când ating țărmul… Cornel a atins ultimul țărm… Hristos să-l întâmpine la porțile cerului!”, a notat Polina, una dintre susținătoarele lui Cornel Galeș, pe pagina acestuia de Facebook.

Cornel Galeș, mort într-un accident în Spania

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui accident de mașină, produs duminică, 1 decembrie, pe o șosea din Spania. Potrivit informațiilor oferite de Doina Belu, nașa lui de cununie, acesta se afla la volan, iar în mașină mai erau doi prieteni. Cu toții mergea să ia masa într-un restaurant cu specific românesc, dat fiind faptul că ieri a fost Ziua Națională a României.

La un moment dat, un șofer s-a izbit de autoturismul lor, iar impactul a fost nimicitor pentru Cornel Galeș, care nu purta centura de siguranță. Incidentul rutier a avut loc în localitatea Torrent, lângă Valencia. Văduvul Ilenei Ciuculete plecase din România împreună cu iubita lui, Viviana, în urmă cu aproape doi ani.