Coșmarul trăit de Iulia Vântur în India, chiar de sărbători: ”Nu mi s-a permis să ies din casă…”

Publicat: 27/12/2018 | 19:19

Iulia Vântur a trăit un coșmar chiar de sărbători! Vedeta le-a mărturisit fanilor că nu a putut să petreacă Crăciunul alături de familia ei. 

Iulia Vântur nu a putut să petreacă Crăciunul în sânul familiei. Vedeta a făcut pojar și a fost nevoită să rămână în India. Iulia Vântur nu a avut voie sub nicio formă să iasă din casă și le-a transmis fanilor ei un mesaj legat de sănătate. (CITEȘTE ȘI: IULIA VÂNTUR, DUPĂ ÎNTÂLNIREA CU FOȘTII COLEGI, ÎN INDIA! CE SPUNE DESPRE ȘTEFAN BĂNICĂ JR.: ”ACUM, DUPĂ ATÂȚIA ANI…”)

”M-am simţit ca un copil pedepsit. Nu mi s-a permis să ies din casă multe zile, să interacţionez cu alţi ‘copii’. Mi s-a spus să fiu o fată bună, să-mi iau medicamentele în fiecare zi şi să păstrez distanţa de locurile aglomerate. Nu a fost chiar aşa de amuzant, am avut o boală virală contagiosă care m-a ţinut izolată în casă. N-am făcut-o când eram copil şi nu mi-a trecut prin cap să mă protejez. Acum, sănătatea mea e în regulă, mi-am revenit, dar regret că n-am luat-o la momentul potrivit. Am învăţat lecţia, acum voi face toate vaccinurile necesare pentru a mă proteja. Verificaţi-vă sănătatea, luaţi vitamina C şi faceţi vaccinurile corecte! Dumnezeu să vă binecuvinteze!”, a scris Iulia Vântur pe contul ei de Facebook.

Colinde, prin videocall

În ciuda faptului că nu a putut să fie alături de părinții ei de sărbători, Iulia Vântur i-a colindat prin videocall. Vedeta păstrează tradiția an de an și le cântă colinde părinților ei, indiferent de distanța care îi desparte. (VEZI ȘI: IULIA VÂNTUR RADIAZĂ DE FERICIRE! A FOST PREMIATĂ ÎN INDIA)

„In fiecare an, de Craciun, imi colind parintii. E o traditie pe care o pastrez din copilarie. Chiar daca sunt acasa, in fata usii lor, sau la mii de km departare, le cant colinde. Si, de fiecare data, mama se emotioneaza pana la lacrimi. Astfel ii fac sa simta ca acel copil, pe care l-au crescut cu atata grija si dragoste, si-a pastrat puritatea si recunostinta fata de tot ce au facut pentru mine. Mi-as fi dorit sa reuseasca macar anul acesta sa vina aici, sa sarbatorim impreuna Craciunul dar dragostea nu este limitata de un spatiu si… slava Domnului ca ne ajuta tehnologia”, a mai spus Iulia Vântur, chiar în ziua de Crăciun.