Cosmin Cernat vrea să fie concurent la Exatlon: „Mi-ar plăcea să mă aflu pe trasee!”

Publicat: 28/09/2018 | 15:16
Cosmin Cernat vrea să fie concurent la Exatlon: „Mi-ar plăcea să mă aflu pe trasee!”

Prezentatorul de la Exatlon a mărturisit că i-ar plăcea să fie concurent în show și crede că ar rezista o perioadă. Cosmin Cernat a declarat că nu ar face-o pentru bani, ci pentru experiența unică pe care ar trăi-o alături de ceilalți concurenți din Republica Dominicană.

Cosmin Cernat a dezvăluit că ar rezista în jur de o lună în competiția Exatlon, într-un interviu acordat pentru libertatea.ro.  El a mărturisit că cel mai mult i-ar lipsi comunicarea cu familia, pe care în calitate de prezentator al show-ului a putut să o aducă în Republica Dominicană alături de el. (Vezi aici Cum arată soția lui Cosmin Cernat! Partenera de viață a prezentatorului este o adevărată bombă sexy)

„Mi-ar plăcea să mă aflu pe trasee, aș fi extrem de fericit să fiu pe trasee alături de concurenți, cred că dacă m-aș antrena specific, pentru că acum am văzut despre ce e vorba, o luna de zile aș duce-o. Nu e vorba despre bani, pentru niciunul dintre concurenții din prima ediție nu a fost vorba de bani. Ei nu și-au dus traseele la capăt pentru bani. Au acceptat pentru că au crezut în ceva și asta s-a văzut la TV și în evoluțiile lor după terminarea show-ului. Și acum cred că este la fel. Sunt mai multe, foarte multe lucruri pe care nu le-aș putea face – vorbim acum despre trasee. Sunt un om care a făcut sport, dar uitându-ne în buletin, vorba lui Giani Kiriță, îți dai seama că mai scârțâi pe ici, pe colo și că nu poți să le faci pe toate cum ți-ai dori. Sunt câteva trasee scurte pe care aș putea să le duc până la capăt, iar la final, dacă e vorba de aruncat sau de doborât, aș putea să fac față. Dar în rest, slabe speranțe pentru mine…. Dacă m-aș înscrie și m-aș antrena, mi-aș dori tare mult să câștig și aș face orice ca să câștig, pentru că așa e natura omului care a făcut sport. Știi cum e, prima condiție e să crezi. Dacă aș concura, aș crede cu tărie că pot să câștig. Că n-aș reuși, asta e o altă discuție (…)

M-aș putea lipsi de orice în afară de comunicarea cu familia și cu cei dragi, aș putea renunta la orice, la mâncare… Dar asta mi se pare îngrozitor: să ai copii acasă, să ai, poate, tatăl bolnav, mama suferindă, o mătușă care are nevoie de ajutor și să nu poți comunica și să nu știi dacă sunt bine… Asta cred că e cea mai mare provocare pentru concurenți, lipsa comunicării cu familia. Atâta emoție și atâta suferință cât am văzut pe chipurile lor, atâtea lacrimi, atâta frustrare n-am văzut de multe ori în viață mea., a declarat Cosmin Cernat pentru sursa citată.

Citește și...