Cream a vorbit despre adevărata față a lui Giani Kiriță! Ce crede fosta concurentă de la Exatlon despre el

Autor: Angie Voicu
Publicat: 15/04/2018 | 09:54

Giani Kiriță este poate cel mai controversat concurent de la Exatlon. Telespectatorii îl văd mereu nervos, iar ieșirile lui i-au enervat pe mulți. Claudia Pavel, alias Cream, a vorbit despre fostul fotbalist. Ea a fost colega lui de echipă și îl cunoaște destul de bine. 

Cream susține că îi place felul de a fi al lui Giani Kiriță. Cântăreața îl consideră un prieten adevărat. La aproape două luni de la plecarea din Republica Dominicană, Claudia Pavel a vorbit despre adevărata față a „faimosului”.

„Eu sunt un susținător al lui Giani și așa voi fi mereu…Giani este un om real, adevărat, care nu ar jucă teatru pentru nimic în lume și eu apreciez oamenii adevărați care nu își pun măști! Este un om empatic, sufletist și bun care nu suportă nedreptățea! Este firesc că el să reacționeze, însă în asemenea reality show-uri, cei prefăcuți sunt din păcate, cei care par îngeri pogorâți din Rai”, a declarat Cream pentru wowbiz.ro.

Legat de ieșirile nervoase ale fostului său coleg de la Exatlon, Cream consideră că: „Giani se uită la faptul că el și toți ceilalți sunt în junglă și lupta este de supraviețire. În condițiile acestea reacționezi ca atare”.

Giani Kiriță a făcut-o să plângă pe Diana Belbiță

Săptămâna trecută, „faimoșii” au fost dărâmați de pierderea în fața „războinicilor”, iar Giani Kiriță și-a ieșit din minți. Fostul fotbalist de la Dinamo a țipat la Diana Belbiță, după ce concurenta a pierdut punctul decisivi. Sportivul s-a enervat foarte tare din cauza prestației sportivei. Fostul căpitan de la Dinamo s-a enervat atât de tare încât a trântit toate sticlele de apă pe care le aveau faimoșii pe bancă. Diana Belbiță a început să plângă după ce Giani Kiriță a țipat la ea, iar Geanina a încercat să o consoleze.

Nu consider că a fost doar vina mea! Nu mi se pare normal să se țipe și să se urle la mine. Nu mi se pare corect pentru că și eu am tras ca oricare din echipă. Suntem o echipă și atunci când pierdem. Suntem oameni, până la urmă. Zici că eu sunt singura care aș fi greșit până acum! Noi când pierdem trebuie să găsim mereu țapul ispășitor.”, a declarat printre lacrimi Diana Belbiță.

 

 

Citește și...