Criminalul din Caracal, abandonat în arest! Ce i-a mesaj i-au transmis copiii: “Să nu ne mai cauți…”

Publicat: 18/08/2019 | 22:51

Gheorghe Dincă a fost uitat inclusiv de apropiați. Copiii i-au transmis că nu vor să mai audă de el în cazul în care ancheta, care este în plină desfășurare, îl va găsi vinovat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre viața pe care criminalul din Caracal o are după gratii.

Gheorghe Dincă a ajuns cel mai hulit om din țară după ce a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), iar apoi le-a ars cadavrele. Conform unor surse din preajma familiei, bărbatul este ignorat inclusiv de cele mai apropiate rude. Soția și copiii lui nu vor, pentru moment, să mai audă de el. Cel puțin până când, oficial, va fi anunțat dacă le-a ucis sau nu pe adolescentele dispărute.

(NU RATA: CE AU GĂSIT POLIŢIŞTII PE NOPTIERA DE LÂNGĂ PATUL UNDE ERA LEGATĂ ALEXANDRA. GHEORGHE DINCĂ A PUS ACOLO…)

“Îl vor uita definitiv!”

Gheorghe Dincă este însurat de 42 de ani cu femeia alături de care a trăit mulți ani. Într-un final, aceasta s-a mutat în Italia cu trei dintre cei patru copii pe care îi au împreună. Presupusul criminal din Caracal a păstrat, totuși, legătura cu familia sa. Totul s-a “stins” însă după ce a izbucnit criza ororilor din Strada Craiovei 169.

Fiica și băieții lui refuză să-l viziteze în arest. Toți așteaptă finalul anchetei. Dacă va fi, în cele din urmă, găsit vinovat, copiii nu vor să mai audă de el. Îl vor uita definitiv, i-au și transmis un mesaj scurt: «Să nu ne mai cauți dacă se va demonstra că le-ai ucis pe cele două fete». Acesta este motivul pentru care, momentan, Gheorghe Dincă nu a fost în contact cu copiii lui”, a precizat, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un apropiat al familiei lui Gheorghe Dincă.

Soția i-a adus haine

Gheorghe Dincă nu a fost abadonat doar de copii, ci și de propria soție. “A fost la el, i-a adus niște haine, și atât. La rândul ei, așteaptă finalizarea anchetei. Femeia este, pur și simplu, șocată de ultimele evenimente”, ne-a mai dezvăluit sursa citată.

(CITEȘTE ȘI: “A VIOLAT MULTE TINERE, NURORILE LUI…” CE AU AFLAT RUDELE DESPRE LEGĂTURILE LUI GHEORGHE DINCĂ CU CLANURILE MAFIOTE)

“Aș vrea să-l privesc în ochi și…”

Totodată, fiica lui Gheorghe Dincă a declarat că tatăl ei nu a fost niciodată un om violent, de aceea familia a fost șocată de acuzațiile care i se aduc.

Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi. În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere și al familiei, am fost foarte șocați să aflăm această faptă. Se pare că, până în momentul de față, sunt indicii că ar fi făcut. Nu vreau să mă gândesc ce simt părinții ăia, pentru că oricum sunt mai distruși decât noi, sunt două dureri diferite, a lor mai mare decât a noastră”, a spus Daniela Dincă.

(VEZI AICI: DRAMA NEȘTIUTĂ DIN FAMILIA LUI GHEORGHE DINCĂ: “DE LA BĂIAT I S-A TRAS MOARTEA…”)

Fiica principalului suspect al crimelor din Caracal spune că vrea să fie încheiată ancheta ca să-și poată privi tatăl: “Aș vrea să-l privesc în ochi să-l întreb să văd dacă a făcut și dacă s-a gândit o clipă la acei copii și la copiii lui. Mama e distrusă!”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...