Cristi Borcea a spălat podelele la închisoare și…

Autor: I.D.
Publicat: 15/09/2018 | 23:16

Cristian Borcea, fostul finanțator al clubului de fotbal Dinamo București, a fost eliberat condiționat la începutul lunii iulie a acestui an. El fusese condamnat la șase ani și jumătate de închisoare în ”Dosarul Transferurilor”, alături de alți șapte cunoscuți oameni de afaceri sau de fotbal. (Cât câștigi dacă faci videochat?) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie momentele grele prin care a trecut Borcea în pușcărie.

Valentina Pelinel, de câteva zile soție în acte, a fost cea care l-a așteptat pe Cristian Borcea la poarta Penitenciarului Jilava, după ce instanța i-a acordat, până la urmă, o șansă, eliberându-l condiționat! (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)Fostul acționar al lui Dinamo a părăsit zidurile închisorii după mai bine de patru ani de detenție și imediat a apelat la ajutorul unui psiholog, pentru a scăpa de probleme, după cum chiar el a dezvăluit. (CITEȘTE ȘI: DE CE A REFUZAT GIGI BECALI SĂ-L NĂȘEASCĂ PE CRISTI BORCEA. ”NOI NU NE JUCĂM CU DIN ASTEA”)

Acum, Cristian Borcea pare a fi un om de afaceri fericit, care a trecut peste unul dintre cele mai negre momente din viață. Asta pentru că Valentina Pelinel, cea pe care Borcea a luat-o de soție zilele trecute, este însărcinată din nou, cu gemeni de această dată. Dar fostul finanțator cu greu uită momentele grele prin care a trecut. S-a scris, la vremea respectivă, că a avut o viață ușoară în pușcărie, însă Borcea a fost nevoit, de multe ori, să facă muncile pe care nu le-a visat nici în cele mai negre coșmaruri.

A spălat podele, dar și alte spații care i-au fost alocate ca sector, dar a făcut și alte munci după gratii, care au cântărit greu, în final, în decizia pe care au luat-o magistrații la începutul lunii iulie a acestui an, anume de a-i acorda eliberarea condiționată. (CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU, COMENTARIU FABULOS DESPRE ROCHIA PURTATĂ DE VALENTINA PELINEL ÎN ZIUA CUNUNIEI CIVILE CU CRISTI BORCEA)

Borcea face cură de detoxifiere în Turcia

Borcea va efectua o cură de dezintoxicare, după ieșirea din închisoare, care va include yoga, saună, masaje diverse și multe alte servicii. O cură de detoxifiere este întotdeauna binevenită, mai ales după ce unele excese alimentare și-au pus amprenta asupra organismului. După ce au devenit soți cu acte în regulă, Cristian Borcea și Valentina Pelinel vor merge Turcia, în stațiunea Bodrum. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) Dar nu va fi vorba doar despre o ”lună de miere”. Fostul acționar al lui Dinamo și-a propus mult mai mult decât atât. ”Luna de miere o vom face la psihologie-psihiatrie”. Astfel de programe au o durată cuprinsă între 4 și 21 de zile și se bazează pe consumul de sucuri fresh de legume și fructe. Oferta clinicilor din Bodrum precizează: ”Durata standard este de șapte zile. În timpul acestui program, primiți shake-uri ce conțin diferite mixuri pentru detoxifierea organismului la anumite ore. Veți primi toți nutrienții de care are nevoie corpul dumneavoastră. Nu vi se va face foame, deși nu consumați hrană solidă. Astfel, veți da șansa organismului dumneavoastră să se relaxeze și să se curețe la nivelul intestinului. La fel și în ceea ce privește sistemul sangvin  și limfatic.” (CITEȘTE ȘI: FOSTA SOACRĂ A LUI CRISTIAN BORCEA NU S-A PUTUT ABȚINE! IATĂ CE URARE A FĂCUT)

Cura de dezintoxicare la care va apela și Cristian Borcea, în Bodrum, va permite ca suprafața internă a intestinului mare să își revină și să se regenereze. Nu vor lipsi ședințele de yoga, saună, masaj sau curățarea colonului. ”Detoxifierea naturală a corpului dumneavoastră va fi stimulată și de periajul uscat și umed al pielii dumneavoastră. Ficatul va avea timp să se relaxeze, de asemenea va exista și o relaxare a pancreasului”, se mai arată în oferta respectivă. Este clar că fostul acționar al lui Dinamo dorește să înceapă cu dreptul o nouă etapă a vieții sale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...