Cristian Țopescu va fi înmormântat cu onoruri militare! Când au loc funeraliile

Autor: Angie Voicu
Publicat: 17/05/2018 | 15:52

Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri (18 mai), cu onoruri militare, la ora 11:00, în Cimitirul Ghencea Militar. Joi (17 mai), sicriul cu trupul neînsufletit al comentatorului a fost depus la Studio 2, la TVR.  Cei care își doresc să își ia rămas bun de la acesta o pot face până la ora 19:00.

Cei care vor să îl conducă pe ultimul drum pe marele comentator o pot face vineri, la ora 11. Cristian Țopescu va fi înmormântat cu onoruri militare la spitalul Ghencea Militar. Cristian Țopescu a ajuns pe 8 mai la Spitalul Elias. Marți (15 mai), celebrul comentator sportiv s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. (VEZI AICI Primele imagini de la priveghiul lui Cristian Țopescu)

„Domnul Cristian George Țopescu în vârstă de 81 de ani s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă.

Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Negoiță Silvius, la scurt timp de la decesul marelui comentator.

Cristian Țopescu, înmormântare. Comentatorul sportiv va fi condus pe ultimul drum vineri

Cristian Ţopescu s-a stins din viață la 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

„Televiziunea Română regretă dispariţia lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc. (…) Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele om de televiziune o pot face joi, 17 mai, în Studioul 2, în intervalul 11.00-19.00”, se arată în comunicatul transmis de TVR.  Cristian Țopescu urmând să fie condus pe ultimul drum vineri, 18 mai, la ora 11.00, la cimitirul Ghencea Militar din București.

 

Citește și...