Primele imagini de la priveghiul lui Cristian Țopescu!

Autor: Angie Voicu
Publicat: 17/05/2018 | 14:56

Sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a fost depus, joi (17 mai), în Studioul 2 la TVR. Cei care își doresc să își ia rămas bun de la acesta o pot face până la ora 19:00. La priveghi au venit deja zeci de persoane. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are primele imagini de la priveghiul lui Cristian Țopescu.

În sala unde este depus sicriul, oamenii care vin să-i aducă un ultim omagiu pot auzi inconfundabila sa voce, comentând la diferite competiții sportive. Sicriul a fost depus într-un studio de televiziune. Mai multe personalități importante au venti să depună coroane de flori și să aprindă câte o lumânare în memoria lui Cristian Țopescu. Sicriul a fost învelit în drapelul românesc și este vegheat de soție, copii și de foștii lui colegi.  Au trimis coroane, printre alții, Klaus Iohannis, Casa Regală a României, Ion Țiriac și Nadia Comăneci. Printre cei care au venit să își ia adio de la reputatul comentator se numără și Mariana Bitang și Octavian Bellu. În incinta studioului 2 de la TVR a fost interzis accesul televiziunilor. (CITEȘTE ȘI Giani Kiriță, șocat de moartea lui Cristian Țopescu: „Am rămas fără glas”)

„Televiziunea Română regretă dispariţia lui Cristian Ţopescu, vocea sportului românesc. (…) Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele om de televiziune o pot face joi, 17 mai, în Studioul 2, în intervalul 11.00-19.00”, a anunțat zilele trecute TVR.

Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu va fi înmormântat vineri (18 mai), cu onoruri militare, la ora 11:00, în Cimitirul Ghencea Militar

Cristian Țopescu a decedat în urma unui stop-cardiorespriator

Cristian Țopescu a decedat marți după amiază (15 mai), la Spitalul Universitar de Urgență Elias. Acesta suferea de mai multe afecțiuni. În ciuda eforturilor medicilor, fostul mare comentator sportive a suferit un stopcardio-respirator iresuscitabil. Fostul comentator sportiv suferea de mai multe afecţiuni cronice, printre care şi diabet. Cristian Ţopescu s-a stins din viață la 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008. (VEZI ȘI Ce a discutat Cristian Țânțăreanu cu Cristian Țopescu, cu câteva săptămâni înainte să moară)

Citește și...