Cristiano Ronaldo menține Juventus în cursa pentru finala Cupei Italiei!

Autor:
Publicat: 14/02/2020 | 10:15
Cristiano Ronaldo menține Juventus în cursa pentru finala Cupei Italiei!

Starul lusitan al celor de la Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a menținut campioana în cursa pentru un loc în finala ediției 2019-2020 a Cupei Italiei.


Biletul Zilei » Profitul vine din Austria, Franța și Olanda!


AC Milan a fost la un pas s-o învingă pe Juventus în prima manșă a semifinalelor Cupei Italiei, însă Cristiano Ronaldo a egalat în prelungiri, din penalty, și scorul final a fost 1-1. Manșa tur a semifinalei dintre AC Milan și Juventus Torino, disputată pe „San Siro”, a fost echilibrată. „Diavolii” au deschis scorul în minutul 61 prin Ante Rebic care a reluat centrarea lui Castillejo și l-a învins pe Buffon cu un șut la colțul scurt din careu. Finalul partidei a aparținut însă campioanei care a beneficiat din plin de faptul că Milan a rămas în inferioritate numericăă după ce Theo Hernandez a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaș galben. În prelungiri, Cristiano Ronaldo a executat perfect un penalty stabilind scorul fnal, 1-1. După acest rezultat, calificarea se va juca la Torino în manșa retur pe 4 martie.

În cealaltă semifinală, Napoli s-a impus în fieful formației Inter cu scorul de 1-0 printr-un gol marcat de Ruiz în minutul 57, iar formația lui Gatuso pleacă cu prima șansă la finală.

Program retur semifinale Cupa Italiei
Miercuri, 4 martie
ora 21:45 Juventus – AC Milan
Joi, 5 martie
ora 21:45 Napoli- Inter