Cristiano Ronaldo și ”legea tăcerii”. Nimeni nu mai are voie să ofere informații despre viața sa

Publicat: 09/11/2018 | 20:34

Cristiano Ronaldo și ”legea tăcerii”. Nimeni nu mai are voie să ofere informații despre viața sa. Incredibila dezvăluire vine de la Football Leaks, iar cel vizat este Cristiano Ronaldo (33 de ani), starul lui Juventus Torino. Lusitanul vrea ca viaţa sa privată să fie ferită în totalitate de ochii presei şi îşi obligă angajaţii să semneze contracte de confidenţialitate. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Concret, cine lucrează pentru atacantul lui Juventus nu are voie să facă nicio dezvăluire despre viaţa lui Ronaldo până nu trec 70 de ani de la decesul lusitanului sau a celor din familia acestuia. Practic, angajaţii nu vor putea să vorbească public niciodată despre ce se întâmplă în palatul campionului european.

Informaţia Football Leaks circulă deja pe reţelele de socializare.

Cristiano Ronaldo are probleme în continuare cu acuzaţiile de viol. Kathryn Mayorga (34 de ani) a dezvăluit pentru publicaţia germană Der Spiegel că a fost violată de Cristiano Ronaldo într-un hotel din Las Vegas, în 2009.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Mai târziu, portughezul i-ar fi plătit 375.000 de dolari pentru a-i cumpăra tăcerea. Totuşi, Kathryn Mayorga a ales să aducă în atenţie presupusa faptă comisă de Ronaldo şi, prin avocatul ei, a atacat la un tribunal din Nevada convenţia încheiată în urmă cu nouă ani.

CITEȘTE ȘI: CRISTIANO RONALDO FACE SENZAȚIE PE INTERNET. SUPERSTARUL DANSEAZĂ PE O MELODIE… ROMÂNEASCĂ

Citește și...