Cristina ICH, atacată pe Internet de Deea Maxer: ”Ai promis publicului ceva, acum câteva luni. Asumă-ţi”

Autor:
Publicat: 09/10/2019 | 18:07

Cristina ICH, atacată dur pe Internet de Deea Maxer. Soția lui Dinu Maxer a mărturisit în mediul online care este părerea ei în legătură cu acțiunile din ultima perioadă ale iubitei lui Pițurcă Jr.

După ce a ținut sarcina secretă, în urmă cu câteva luni Cristina ICH a decis să dezvăluie faptul că este însărcinată și că va avea un băiețel. Totodată, cea denumită Angelina Jolie de România a mărturisit că nu vrea să se folosească de sarcină pentru a promova diverse produse în mediul online:„Voiam să mă bucur doar eu şi cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer şi să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile sau ce plasare de produs să mai fac pe seama copilului meu şi nici în continuare nu îmi doresc acest lucru”, spunea Cristina Ich în momentul în care a anunţat sarcina.

Timpul, însă, a trecut iar Cristina ICH pare să fi uitat de promisiunile făcute. Nu de alta, dar iubita lui Pițurcă Jr. a făcut reclamă la un cărucior pentru copil, iar acest lucru a scos-o din sărite pe Deea Maxer, care a atacat-o dur pe Internet pe Cristina. (CITEȘTE ȘI: PIȚI JR., SĂRUTAT CU JAPCA DE CRISTINA ICH, LA LOFT MAMAIA)

„Păi asta nu e plasare de produs? Este. Şi e normală. Pentru că eşti un influencer. Unul bun. Însă nu declara, nu te jura, că baby tău nu devine influencer şi nu plasezi produse pentru el. Că uite, trece timpul şi prinzi contracte groase. Şi asta te face să devii ipocrită. Pentru că ai promis publicului ceva, acum câteva luni. Asumă-ţi. Sau o să ne zici că te-ai răzgândit. Urăsc ipocrizia”, a scris Deea Maxer pe Instagram.

Cristina a dezvăluit, recent, cum a reacționat fiul fostului selecționer atunci când i s-a dat vestea cea mare. (VEZI ȘI: URMEAZĂ ȘI NUNTA? PRIMA DECLARAȚIE FĂCUTĂ DE ALEX PIȚURCĂ DUPĂ CE CRISTINA ICH A DEZVĂLUIT CĂ ESTE GRAVIDĂ)

“Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru. Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter”,a spus Cristina Ich pentru Elle.